Danusiu - saletrą nawoziłem co dwa tygodnie i rósł pięknie. Teraz jak pisałem wygląda jak na przedwiośniu.
To co - regeneracyjny, saletra czy hydrocomplex?
Masz piękne żółte żurawki, gdzie Wy je kupujecie, ja nigdzie nie mogę trafić ładna jest ta rabata i kula pięknie pasuje podoba mi się u Ciebie
Dziękuję Aniu bardzo. W sumie żurawki spotykam często, w centrach małych i dużych, w marketach, kwiaciarniach - tylko nie te co chcę
No właśnie ja też spotykam ale nie te co bym chciała, cytrynowej nigdzie nie spotkałam a może ja jej rozpoznać nie potrafię czy ona jak jest mała to też jest taka czysto żółta czy może nie ?
Citronelle u nas trudno dostać i w szkółkach jak się pytam czy mieli lub będą mieć to tylko wzruszają rękami. Widziałem w Goczałkowicach posadzone z ziemi no i są czysto żółte i mają dość duże liście.
Danusia podpowiada Sebku że Hydrokomplex lub na początek Saletra amonowa żeby dać kopa trawie, ja jeszcze nie sprawdziłam tego sposobu, używam substral extra długo działający trawa może być, ale szału nie robi
Saletrę amonową ostatni raz użyłem miesiąc temu gdzieś bo mi się skończyła i działała świetnie. Trawnik był zieloniutki i szybko rósł. Może drugi raz ją kupię?
Masz piękne żółte żurawki, gdzie Wy je kupujecie, ja nigdzie nie mogę trafić ładna jest ta rabata i kula pięknie pasuje podoba mi się u Ciebie
Dziękuję Aniu bardzo. W sumie żurawki spotykam często, w centrach małych i dużych, w marketach, kwiaciarniach - tylko nie te co chcę
No właśnie ja też spotykam ale nie te co bym chciała, cytrynowej nigdzie nie spotkałam a może ja jej rozpoznać nie potrafię czy ona jak jest mała to też jest taka czysto żółta czy może nie ?