Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kubusiowo II 10:17, 16 maj 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ucieszona faktem pozbycia się niechcianego "sąsiada" zaczęłam porządkować rabaty, na których narozrabiał. (na pierwszym zdjęciu widać gdzie ugniatałam korytarze)

Radość moja trwała całe dwa dni.... Po dwóch dniach o poranku, wychodząc z kawą na taras poczułam się jak w horrorze! Zobaczyłam nowe korytarze i kopce..... a właściwie to były one dokładnie w tych samych miejscach co poprzednio.... Pierwsza myśl, że krecisko wróciło ale przecież chyba taki kawał by nie przelazł..... Faktem jest, że mamy znowu kreta i znowu muszę Ema na obchody wysyłać.....
...jak złapiemy tego dziada to go zaobrączkuje normalnie.... przynajmniej będę wiedzieć czy to stary czy nowy "sąsiad"

Krety dbają żebyś miała stale zajęcie powodzenia w polowaniu
Leśne Wzgórze 10:17, 16 maj 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
Nadal wieje masakrycznie
Ale mam dla Was dziś widoczki z mojej sypialni

Matylda piękny widok z sypialni ,a jak dojdzie rabata w lesie to z sypialni nie będziesz wychodzić
Piękny kolor azalii i klonik super
Twoje ozdoby ogrodowe ,wiewiórki, przebijają wszystkie inne
Trudne początki 10:13, 16 maj 2014

Do góry
I po Zimnej Zośce

Ogród Sylwii od początku cz.II 10:08, 16 maj 2014

Do góry
Syla napisał(a)
Taki obrazek zastałam o poranku ..... Na szczęście miłorząb cały , jedynie paliki do wymiany bo połamało.

Witam,

Dziś oficjalnie się przywitam. Prześledziłem wątek od początki części drugiej. Ogród coraz ładniejszy. Piękna wiosna. Pękne nasadzenia ale to juz od wielu osób "słyszałas"
Piękne też te Twoje żurawki. Szkoda tylko, że wszędzie gdzie czytam te opuchlaki w żurawkach. Strach kupować bo wiem, że czasu mieć nie będę tak się nimi zajmować.
Twojej produkcji Marmalade bardzo ładne. Nie myślałaś zająć się masową produkcją zdrowych żurawek dla Ogrodowiskowiaków?

Jak widzę co porobiło z tymi podporami to aż boję się do siebie jechać na działkę i zobaczyc jakie spustoszenie jest u mnie.

Jeszcze raz dzieki za pomoce na priv (long time ago..)

Pozdrawiam
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:05, 16 maj 2014

Do góry
Kwiatostan? na kosodrzewinie ....
W cieniu - zacieniona 10:05, 16 maj 2014

Do góry
Witam wpadłam się przywitać i zaznaczyć wątek. W wolnej chwili postaram się przestudiować chociaż pismo obrazkowe. Na przywitanie :
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:04, 16 maj 2014

Do góry
Tojeść rozesłana Aurea - przywieziona od Ani Monteverde
Co z tym ogródeczkiem począć 10:03, 16 maj 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
...

zdjęcie do prasy fachowej!
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:02, 16 maj 2014

Do góry
Szałwia łączna zaczyna pokazywać kwiatuchy

Grembosiowo 10:02, 16 maj 2014

Do góry
grembosia napisał(a)
...

widać dbałość i konsekwencję w kazdym detalu, bardzo harmonijnie wszystko wygląda
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:02, 16 maj 2014

Do góry
hortensje Vanille Fraise
Grembosiowo 10:00, 16 maj 2014

Do góry
grembosia napisał(a)
Orliki czekają na swoją kolej (deszcz przegonił).

ale jakże łądnie czekają, zdjęcie bardzo mi się podoba
Co z tym ogródeczkiem począć 09:58, 16 maj 2014

Do góry
Róże już maja pąki
Trochę mi się tam dziura zrobiła ,ale rosnie tam róża ,która raczej pnąca nie jest ,a ja dwa lata dawałam jej szanse
Ale teraz rośnie tam Jasmina i Nev Davn ciemno różowa (pewnie oszukana ,bo Ania twierdzi że nie ma ciemno różowej ) to zaraz podgonią i dziury nie będzie .
Chyba za gesto mi się tam porobiło ,clematisy już splątane z różami.

A kalina łamie się pod cieżarem kwiatów .
Za radaą Irenki obetnę wszystkie dolne gałęzie .

Ogród Sylwii od początku cz.II 09:57, 16 maj 2014

Do góry
Przed hortensjami żurawka Marmalade - mojej produkcji
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 09:56, 16 maj 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Dziewczyny u mnie spoko... Jest ohydnie, zimno, mokro, wieje, leje... ale nam nie zagraża bo studzienki wytrzymują - aż tak intensywnie nie pada... Dzięki że jesteście

[...]
uwielbiam te jasne przyrosty [...]
[...]

Aniu, gdzie można Twoje zdjęcia obejrzeć? Bo w końcu nie znalazłam tej info? Publikujesz regularnie?

Przyrowsty wspaniałe, tez je wielbię. Z cięzkim sercem obrywam, aby świerki nie rozrastały się dalej. Aale gdzie im tam do Twoich przysadzistych iglaków ze zdjęcia. Wspaniale zagęszczone. Proszę napisz mi jeszcze, co to za iglaki, bo mają wspaniały pokrój - pewnie tniesz intensywnie? W jakich terminach?

U nas było za sucho, dobrze że pada, zgadzam się z Tobą, Kasiu. Tylko szkoda, gdy akurat ma się cos do opryskania czy posadzenia, a trawę do skoszenia, szkoda że w weekend.
Nasz przydomowy ogródek 09:54, 16 maj 2014

Do góry

A kwitnący karmnik też uroczy

Róża New Down.

Ogród Sylwii od początku cz.II 09:52, 16 maj 2014

Do góry
Taki obrazek zastałam o poranku ..... Na szczęście miłorząb cały , jedynie paliki do wymiany bo połamało.
Co z tym ogródeczkiem począć 09:52, 16 maj 2014

Do góry
Dobra my tu tuti fruti a moje rodki zaraz przekwitną
Jeszcze w pąkach ,ale już za chwileczke ...

Biedronkowy ,całkiem ładny

I takie moje nowe chciejstwo ,które oczywiście musi swoje odczekać w doniczce bo nie mam go gdzie posadzić

Ogród Sylwii od początku cz.II 09:51, 16 maj 2014

Do góry
Carex Ice Cream w towarzystwie buka
Kubusiowo II 09:50, 16 maj 2014

Do góry
Ucieszona faktem pozbycia się niechcianego "sąsiada" zaczęłam porządkować rabaty, na których narozrabiał. (na pierwszym zdjęciu widać gdzie ugniatałam korytarze)

Radość moja trwała całe dwa dni.... Po dwóch dniach o poranku, wychodząc z kawą na taras poczułam się jak w horrorze! Zobaczyłam nowe korytarze i kopce..... a właściwie to były one dokładnie w tych samych miejscach co poprzednio.... Pierwsza myśl, że krecisko wróciło ale przecież chyba taki kawał by nie przelazł..... Faktem jest, że mamy znowu kreta i znowu muszę Ema na obchody wysyłać.....
...jak złapiemy tego dziada to go zaobrączkuje normalnie.... przynajmniej będę wiedzieć czy to stary czy nowy "sąsiad"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies