Ania poczekaj jeszcze z trawami. Dzisiaj ruszył moj miskant na ktorym juz postawiłam krzyżyk.
Miskantom leje wodę bez opamiętania bo sa starsznie marne
Asia pokaz sowje graby
Te ktore nie ruszyły.. U mnie wszystko w pajęczynach. Dzisiaj dostały zimną wodą po oczach a jutro oprysk Ortusem lub Envidorem. Poniewaz nie wiem czy to szpeciele chyba polecę Envidorem . Widziałam an buksach obok wełnowce....
Tak sie u Ciebi zakochałam w białych pelargonia h ze musiałam je w tym roku miec
Poza tym do szarych donic nic mi poza biela i bladym rozem nie pasuje...
U mnie to samo z grabami, czekam na info od Ciebie
Chyba musze wyslac fotki do mojej szkołki z pytaniem. Ale dzisiaj dwa kolejne rozwinęły liscie Został tylko jeden, ktory dzisiaj tez zaczał pękać. Leje im codziennie lub co drugi dzien wode, bo w taki sposob kiedys pierwsze graby ususzyłam
Monka to drzewko za pelargoniami to laur wawrzynolistny - taki sam jak sie dodaje liscie laurowe do zupy
Zdecydowanie to roslina na słoneczne mijsce bo to roslina śródziemnomorska. U mnie orzez całe lato stoi na południowym tarasie.
Na razie u mnie marnie wyglada, bo zaatakowały je tarczniki i liscie chorowały. Reanimuje j i maja juz pełno młodych listków
Polecam obejrzeć dorodne laury w Wiedniu
Od miesiaca hoduje drzewko oliwne w donicy, w przyszly weekend pokaze, tylko musze je przesadzic
Nie będę ścinać hortensji bo wypuszczają na nich pojedyncze listki na zdjęciach tego nie widać ale ja je codziennie podlewam i obserwuje. Przesadzanie im lekko zaszkodziło ale odbijają poza tym to endless summer i zakwitna na tegorocznych pedach również
Moja dichondra na tarasie kuchennym zmarzła w kwietniu ale sie powoli reanimuje.
Jutro ci pokaze jakas miniaturowa kocanke , ktora dorwałam