Śliczne zdjęcia ogrodu Jak tam Twoje wiśnie? Pozbierały się? Mam podobną sytuację, ale z hortensjami Bombshell. Sadzone w tym samym czasie, rosną obok siebie, więc warunki mają podobne, a jedna zdecydowanie cofnięta w rozwoju. To samo z grabami w żywopłocie
Smutno czytać o takich stratach tym bardziej, że miałaś wielkie okazy traw, u mnie podobnie straty ogromne, a to co ruszyło jest strasznie marne i nie chce przyrastać, ale pozostaje tylko czekać.
Ojejku szkoda Twoich gigantów, ja mam też ogromne straty ponad 50 samych miskantów, ale w większości ubiegłoroczne. Nie wyobrażam sobie Twego ogrodu, mojego zreszta też bez falujących miskantów. Już robię listę, ale ciekawe czy nie będzie problemu z zakupami?
Ania poczekaj jeszcze z trawami. Dzisiaj ruszył moj miskant na ktorym juz postawiłam krzyżyk.
Miskantom leje wodę bez opamiętania bo sa starsznie marne
czekam, czekam, bo jeszcze pare dni temu ML przy brzozach były suche wczoraj wypatrzyłam pojedyncze zielone źdźbła, u mnie chodzi cały czas nawadnianie... Po zdjęciach widzę że w ubiegłym roku były już do kolan.
Pani z plantacji mówiła, ze jak pociągnę i wychodzą te suche to znaczy że po nich, jeśli nie to może coś z nich będzie i u mnie jest tak pół na pół...