Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:58, 12 paź 2016

Do góry
Kofffane jesteście
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:56, 12 paź 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Ja się chichram już od godziny, i przestać nie mogę
Sebek, znaleźć się w Twoim skrócie to zaszczyt!
to prawda. A jeszcze przy okazji sorawdzam jakich ogrodów nie znam a powinnam
Spotkanie w ogrodach Kapias - 16.10.2016 20:46, 12 paź 2016

Do góry
Pan przy rezerwacji się pytał o gorące dania - także jak ktoś ma ochotę na coś specjalnego to można zamówić wcześniej Na razie dostał informację, że my głównie na kawę i herbatę
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:09, 12 paź 2016

Do góry
asiak napisał(a)

Sebek, super relacje... uśmiałam się troszkę
Ja się chichram już od godziny, i przestać nie mogę
Sebek, znaleźć się w Twoim skrócie to zaszczyt!
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 19:30, 12 paź 2016

Do góry
Sebek jesteś świetny
Coś jeszcze, coś więcej... 19:21, 12 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

A ja się zastanawiałam dlaczego mało dziś kumasz? Tak jak myślałam praca...ale Sebek tylko na studiach człowiek jest w stanie wrócić nad ranem z imprezy a na 8.00 poginać na ćwiczenia Używaj życia teraz ile możesz!

święte słowa
z wiekm już brak sił
Tu ma być ogród :) 19:10, 12 paź 2016

Do góry
Super się rośliny rozrosły - i to w rok! Ale czosnki rządzą
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 19:05, 12 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Marta, czytając ten skrót będziesz musiała mi wybaczyć pewną lukę merytoryczną i leksykalną, ale jak mogłaś gdzieniegdzie doczytać właśnie walcze o życie Na szczęście jako mama wiesz co czuję, bo w końcu ból przy porodzie jest tak silny, że kobieta jest niemal w stanie poczuć to samo, co czuje facet podczas przeziębienia Ale przechodząc do sedna - sprawy mają się mianowicie :

W wątku nie tylko bukszpanowym ogólnie cisza - co prawda ostatnio pogoda niezbyt optymistycznie nastraja Szefową (żeby tylko ją ), ale jeszcze parę dni temu podczas podziwiania ogrodów angielskich na pewno naładowała akumulatorki

U Ren133 trwają ostre dywagacje na temat grabów i kostek pomiędzy nimi - tudzież w nich, pod, nad, obok i za rzeczonymi drzewami Każda wersja ma plusy i minusy Ale nie samym ogrodem człowiek żyje - gospodyni o żakiecie lub kurtałce nowej myśli

U Joli lojalnej maj... Irysy kwitną, dasz wiarę? Tak w ogóle to Jola szaleje spotkaniowo Dziś są zamiary winkowania, trzeba koniecznie tam wpaść! Na trzeźwo ciężko znieść moje chorowanie

U Edyty Lindsay sezon w pełni - ostatnio jak wróciła z Wojsławic dziewczyna to tak się za przerycie ziemi zabrała, że stado kretów by tego tak nie zrobiło Będzie miejsce na nowe chciejstwa Mi też by się takowe przydało, może kiedyś

U Kasi W z małego ogrodu dobrych wieści nie doczytałem się. Pogoda fujowa! (Nie, nie popełniłem literówki!) - Ty też z zachodu, ale dla mnie to zawsze jedeń dzień dłużej z opadami

U Madzenki chyba szczyt sezonu, bynajmniej nie ogrodniczego. Sryliony cebulek czeka na posadzenie, ale... to już wiesz

U Kindzi trwają przygotowania do niedzielnego spotkania u Kapiasa - wykopywanie marcinków, dalii itd. Co prawda jak na razie pogoda zapowiada się... marna, ale co tam

U Gosi malkul natomiast możesz wpaść na gorrąące egipskie zdjęcia Trawek i reszty ogrodu też na pewno nie zabraknie!

Magda długonoga po łapaniu ciepła we Włoszech teraz postanowiła ocieplić domek nad jeziorem - a co, jemu też się należy Złotych dynii co prawda nie ma, ale i tak te co pokazała są niezłe Jakby je rozdawała to brałbym jak komornik telewizor

U Justyny eee tam "to do list" sie wydłuża - ale na razie podziwia sobie faunę co jej na rabaty wchodzi Sarenki w kwiatach jednak też wyglądają uroczo

U Łukasza2013 dzieje się dużo - ale trzeźwości umysłu w przeciwieństwie do mnie nie stracił, bo zakrył wygrany kod rabatowy - a my tu z Gośką chytry plan mieliśmy

U Agi abiko trwają trawkowe decyzje lokalizacyjne - ale chyba będzie hakone, jak zwykle miałem świetny pomysł

U Iwony Iwk pojawiają się dylematy z przesadzaniem hortensji. Sam bym swoje przerzucił, ale... nie mam już gdzie

U Nawigatorki - ojjj dzieje się, dzieje Dziewczyna już świąteczne zakupy zaczyna robić, ale tak się zasiedziała przy sadzeniu tysięcy cebulek, że ściany w domu chrobotkiem zarosły... Ale pozbierała w ramkę i jest już OK A widziałaś jej nową sofę? Czad!!!

Marta Jazzy jak zawsze szczędzi nam zdjęć, ale jak już coś zarzuci to w miskantach potem szczęk szukamy Ale zazdro mam, bo jakiejś przypadkowej pani udało się odbyć wycieczkę po jej ogrodzie, a mi jeszcze nie... No i jak żyć?

U Juzinki trwa dyskusja kto jest normalny, a kto nie. Jeszcze nie doczytałem dokładnie w jakich kategoriach (oby ogrodowych!), ale jeśli chodzi o jakiekolwiek odchyły to nawet nie startuję, bo przypadkiem wygram i co?

Myślę, że na ten moment tyle faktów, plotek i pomówień Ci wystarczy?

Sebek, super relacje... uśmiałam się troszkę
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 18:56, 12 paź 2016

Do góry
Sebek coś ten Twoj poród słaby bo uszczerbków w talencie literackim nie dostrzegłam
Coś jeszcze, coś więcej... 18:37, 12 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

W sensie? Bo mój mózg od razu podlapal temat i śmie domniemywać różne różności z tym "nie tylko"

Nie mam pytań
Zdrowiej, niedziela blisko!
Ogród z łezką II 18:26, 12 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Widzimy się, miejsce pod dachem zerezerwowane!

Tak jest
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 18:04, 12 paź 2016

Do góry
Marta, czytając ten skrót będziesz musiała mi wybaczyć pewną lukę merytoryczną i leksykalną, ale jak mogłaś gdzieniegdzie doczytać właśnie walcze o życie Na szczęście jako mama wiesz co czuję, bo w końcu ból przy porodzie jest tak silny, że kobieta jest niemal w stanie poczuć to samo, co czuje facet podczas przeziębienia Ale przechodząc do sedna - sprawy mają się mianowicie :

W wątku nie tylko bukszpanowym ogólnie cisza - co prawda ostatnio pogoda niezbyt optymistycznie nastraja Szefową (żeby tylko ją ), ale jeszcze parę dni temu podczas podziwiania ogrodów angielskich na pewno naładowała akumulatorki

U Ren133 trwają ostre dywagacje na temat grabów i kostek pomiędzy nimi - tudzież w nich, pod, nad, obok i za rzeczonymi drzewami Każda wersja ma plusy i minusy Ale nie samym ogrodem człowiek żyje - gospodyni o żakiecie lub kurtałce nowej myśli

U Joli lojalnej maj... Irysy kwitną, dasz wiarę? Tak w ogóle to Jola szaleje spotkaniowo Dziś są zamiary winkowania, trzeba koniecznie tam wpaść! Na trzeźwo ciężko znieść moje chorowanie

U Edyty Lindsay sezon w pełni - ostatnio jak wróciła z Wojsławic dziewczyna to tak się za przerycie ziemi zabrała, że stado kretów by tego tak nie zrobiło Będzie miejsce na nowe chciejstwa Mi też by się takowe przydało, może kiedyś

U Kasi W z małego ogrodu dobrych wieści nie doczytałem się. Pogoda fujowa! (Nie, nie popełniłem literówki!) - Ty też z zachodu, ale dla mnie to zawsze jedeń dzień dłużej z opadami

U Madzenki chyba szczyt sezonu, bynajmniej nie ogrodniczego. Sryliony cebulek czeka na posadzenie, ale... to już wiesz

U Kindzi trwają przygotowania do niedzielnego spotkania u Kapiasa - wykopywanie marcinków, dalii itd. Co prawda jak na razie pogoda zapowiada się... marna, ale co tam

U Gosi malkul natomiast możesz wpaść na gorrąące egipskie zdjęcia Trawek i reszty ogrodu też na pewno nie zabraknie!

Magda długonoga po łapaniu ciepła we Włoszech teraz postanowiła ocieplić domek nad jeziorem - a co, jemu też się należy Złotych dynii co prawda nie ma, ale i tak te co pokazała są niezłe Jakby je rozdawała to brałbym jak komornik telewizor

U Justyny eee tam "to do list" sie wydłuża - ale na razie podziwia sobie faunę co jej na rabaty wchodzi Sarenki w kwiatach jednak też wyglądają uroczo

U Łukasza2013 dzieje się dużo - ale trzeźwości umysłu w przeciwieństwie do mnie nie stracił, bo zakrył wygrany kod rabatowy - a my tu z Gośką chytry plan mieliśmy

U Agi abiko trwają trawkowe decyzje lokalizacyjne - ale chyba będzie hakone, jak zwykle miałem świetny pomysł

U Iwony Iwk pojawiają się dylematy z przesadzaniem hortensji. Sam bym swoje przerzucił, ale... nie mam już gdzie

U Nawigatorki - ojjj dzieje się, dzieje Dziewczyna już świąteczne zakupy zaczyna robić, ale tak się zasiedziała przy sadzeniu tysięcy cebulek, że ściany w domu chrobotkiem zarosły... Ale pozbierała w ramkę i jest już OK A widziałaś jej nową sofę? Czad!!!

Marta Jazzy jak zawsze szczędzi nam zdjęć, ale jak już coś zarzuci to w miskantach potem szczęk szukamy Ale zazdro mam, bo jakiejś przypadkowej pani udało się odbyć wycieczkę po jej ogrodzie, a mi jeszcze nie... No i jak żyć?

U Juzinki trwa dyskusja kto jest normalny, a kto nie. Jeszcze nie doczytałem dokładnie w jakich kategoriach (oby ogrodowych!), ale jeśli chodzi o jakiekolwiek odchyły to nawet nie startuję, bo przypadkiem wygram i co?

Myślę, że na ten moment tyle faktów, plotek i pomówień Ci wystarczy?

Ogródek Iwony II 18:01, 12 paź 2016

Do góry
Iwonka, a pytałaś Bożenki z Hortensjady? Ona będzie najlepiej wiedziała w temacie przesadzania hortensji.
Osobiście sądzę jak Sebek - jak ręce świerzbią, to ja bym przesadziła. Może by Ci się udało z dużą bryłą korzeniową (a ziemia mokra, więc powinna się trzymać) i roślinka nie zauważy nawet
Ogródek Iwony II 17:54, 12 paź 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Pochmurno, ale już nie pada.
Muszę sobie jak mantrę powtarzać, by nie przesadzać hortensji.
Ręce mnie normalnie swędzą... Rozsądek mówi, by poczekać do wiosny.

Pora zacząć sadzić cebulowe. Tylko dziś późno wracam...

A czemu nie? Osobiście wolę przesadzanie jesienne - rośliny ukorzeniają się i wiosną ruszą z kopyta, a tak to rok w plecy... Przemyśl to
Ogród z łezką II 17:36, 12 paź 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

Mogę Ci na wiosnę też ukopać, lepszy termin przecież.
Małgoś...spotkanie z Wami, z Tobą i Twoim przekornym Krzysiem to zawsze cudowny czas, przecież wiesz!!! A w ogóle cieszę się, że znowu foremki i foremków zobaczę Moje niedzielne lenistwo przegrało

O 10,00? Dzięki Małgoś, nie muszę szukać.

Widzimy się, miejsce pod dachem zerezerwowane!
Lawendowy zawrót głowy 17:28, 12 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Renia rozwalasz mnie z ta precyzja )

Wczoraj wina nie miałam ale dziś nie zapomnę sobie kupić ....

A jakie?
Coś jeszcze, coś więcej... 17:13, 12 paź 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Seba! Zachwycam się każdym Twoim zdjęciem, ujęciem, kadrem, zbliżeniem...
No po prostu Twoim ogrodem się zachwycam... i nie tylko ogrodem

W sensie? Bo mój mózg od razu podlapal temat i śmie domniemywać różne różności z tym "nie tylko"
Coś jeszcze, coś więcej... 16:44, 12 paź 2016

Do góry
Marta napisał(a)
Ciebie trawnik denerwował, a mi się Twój zawsze podoba
Czemu znikają mi wszystkie plusiki w powiadomieniach jak kliknę na jeden z wątków? Gubię się, nie wiem gdzie byłam już, a gdzie nie

Kuruj się, co do niedzieli wyzdrowiejesz

powiadomienia takie są Ja mam taki sposób, że otwieram wątki po kolei w nowych zakładkach i potem sukcesywnie czytam jeden za drugim
Coś jeszcze, coś więcej... 16:20, 12 paź 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Jesień też masz śliczną ale fotki mogłyby częściej być

Nawet nie mam kiedy zrobić tych zdjęć Zresztą ile można pokazywać jedno i to samo
Spotkanie w ogrodach Kapias - 16.10.2016 14:01, 12 paź 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebek a dzwoniłeś do nich coby nam stoły zarezerwowali?

Jest juz zarezerwowane miejsce dla 20-25 osób pod antresolą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies