i jeszcze pokaże moje zakupki część ze szkółki, a część z targu w pobliżu szpitala do którego kursuję od 2 tyg. do teściowej
upatrzyłam sobie wiśnię pisardi za 30zł szczepioną na jakieś 160cm...cena chyba przyzwoita
2 liliowiec , pęcherznica , 2 żurawki, liatra , i bylina o kwiatach podobnych do łubinu nazwa mi umknęła, i red baron
już końcówka choróbska, dzieci jakoś łagodniej przeszły
nie ma rabaty pokazywać, bukszpany ciachłam i w kiepskiej kondycji, szczególnie jeden, zaczynam powoli dosadzać żurawki, zaczęłam od 2 szt
Pachnące słońcem-nasze pierwsze truskawkowe zbiory. Okazało się, że nasze plastikowe pojemniki nie wystarczą więc z pomocą "pszyszło" kartonowne pudełko .
Marta7,kasiek,malgorzata_s...,Aneczka, iwonaalw imieniu M dzięki za pochwały
moje i dzieciaków zdrówko lepiej mam dużo na głowie i mało czasu na forum, chyba zimą będę nadrabiać zaległości
Nawóz do trawników może być nawet Azofoska, Yara Mila, inny do trawników. Równe rozsypanie, w miejscach gdzie jest trawnik blady, naucz się patrzeć gdzie nawóz spada, najlepiej zastosuj Yara Mila, jest niebieski i widać gdzie spada.
Potem lej wodę i rozpuść go dobrze. Podlewaj.
Trawnikowi jest potrzebne "żarcie" i dużo wody i będzie dobrze.
Rzadkie miejsca można posypać ziemią do trawników i podsiewać. Lać wodę, żeby nasiona wzeszły.
dziekuję, że zaglądacie i przepraszam, że ja tak z doskoku.... foty wstawię niebawem, a teraz tylko Was pozdrawiam moją mega romantyczną różą, którą miałam wywalić, bo od 3 lat była w fatalnej formie - no i proszę jak się panienka ogarnęła ! ha i paaachnie
fota z tel. w ostrym słonku robiona, wiec jakość poniżej krytyki....wiem....
Bardzo poproszę nazwę tej róży, Kondziu. Jest bezwzglednie powalająca. Jak z obrazów martwej natury, albo obrusów angielskich, ewentualnie frnacuskich obić.
w ogóle masz piękne rośliny, a ta róża na murze to nie jest New Dawn?