Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 14:05, 10 cze 2014

Mirka napisał(a)
Wiedziałam że na Ciebie można liczyć Poczytałam jak je wysiać,potrzebują przemrożenia jak werbeną.Na wiosnę musisz uważać co by sadzonek nie wypielić
dzieki mocne
Kondzio 14:06, 10 cze 2014

Kluska napisał(a)
No nie, kiedy ja się dorobię tylu roślinek! Prześlicznie!!! Oczywiście, będę zaglądać szukając inspiracji (czyt, papugować) Pozdrawiam
papugowac prosze bardzo bedzie mi miło hi hi hi a dorobisz dorobisz powoli
Kondzio 14:11, 10 cze 2014

JulkAd napisał(a)
Macham Konrad...napisz gdzie kupujesz róże?...może być na pw
przeciez to noe jest żadna tajemnica w tym roku kupiłem Rosarium ale nie jestem zadowolony ponieważ strasznie wolno wschodziły jedna musiałem pociąć do samej ziemi zobaczymy cóż nimi bedzie następnym razem spróbuje z niemieckich szkółkę bo słyszałem ze maja lepsze sadzonki zobaczymy kupiłem zeszłym roku we floribudzie ale duzo sadzonek sie nie zgadza : na ale cóż mam różnorodnie hi hi hi
Kondzio 14:12, 10 cze 2014

dorciabe napisał(a)
ty umnie ja uciebie hi hi hi
agatanowa 14:17, 10 cze 2014

Kondzio napisał(a)

i różyczki zaczęły kwitnąć

Bardzo poproszę nazwę tej róży, Kondziu. Jest bezwzglednie powalająca. Jak z obrazów martwej natury, albo obrusów angielskich, ewentualnie frnacuskich obić.

w ogóle masz piękne rośliny, a ta róża na murze to nie jest New Dawn?
Donia72 14:21, 10 cze 2014

No, ja dziś kupiłam sobie róże New Dawn
Kondzio 14:27, 10 cze 2014

agatanowa napisał(a)

Bardzo poproszę nazwę tej róży, Kondziu. Jest bezwzglednie powalająca. Jak z obrazów martwej natury, albo obrusów angielskich, ewentualnie frnacuskich obić.

w ogóle masz piękne rośliny, a ta róża na murze to nie jest New Dawn?
Queen of Sweden (Austiger) nie niestety ja ja kupiłem od kiedy tu mieszkam czyli z osiem lat nie wiem co to za roza ale jest piekna napewno New dawn bede kupować zeby daj je na całym murze z jakimś bluszczem ale to jak skończę z rabatami mam sporo pracy jeszcze w ogrodzie ale naszczescie sie powoli kurczą najgorsze beda zmiany na rabatkach za sadem no ale bedzie puźniej pieknie hi hi hi hi
Kondzio 14:28, 10 cze 2014

Donia72 napisał(a)
No, ja dziś kupiłam sobie róże New Dawn
ja dopiero bede je kupował sonajmniej piec ale muszę o niej poczytać ale jak ta rośnie to każda bedzie bo tam jest taki półcień
agatanowa 14:32, 10 cze 2014

Ooo, czyli to jest Qeen of Sweden, nabyłam w tym roku w donicy od Rosarium, bo bardzo mi się podobała u Marka W. Niestety przesłali mi roślinę nieukorzenioną z napisem cyt.:"nieprzesadzać", czyli sadzonkę z gołym korzeniem wetknięta w ziemie. Jest na razie bardzo marna i wciąż w donicy. Muszę ją wreszcie wysadzić.

Kondziu, będzie pięknie tak jak planujesz: New Dawn na całej długości z bluszczem, czysta magia, jak zakwitną.

A ile szt. New Dawn będziesz potrzebował?
Kondzio 14:37, 10 cze 2014

agatanowa napisał(a)
Ooo, czyli to jest Qeen of Sweden, nabyłam w tym roku w donicy od Rosarium, bo bardzo mi się podobała u Marka W. Niestety przesłali mi roślinę nieukorzenioną z napisem cyt.:"nieprzesadzać", czyli sadzonkę z gołym korzeniem wetknięta w ziemie. Jest na razie bardzo marna i wciąż w donicy. Muszę ją wreszcie wysadzić.

Kondziu, będzie pięknie tak jak planujesz: New Dawn na całej długości z bluszczem, czysta magia, jak zakwitną.

A ile szt. New Dawn będziesz potrzebował?
mysle ze piec lub siedem