Cześć Polinko .. Witaj u mnie .. Rozumię ,że Cię przywiała kwestia lustra ... Płot panelowy i rama lustra to dwa niezależne ustrojstwa .. Płot był najpierw , lustra zachciało mi się potem .. Rama z drewna imprgnowanego , kotwy z Casto i lustro zwykle łazienkowe , przyklejone na saamym końcu .. Ot , cała filozofia
ponad 4m świerk kłujący przesadzony w ubiegłym roku na wiosnę(po przycięciu) nareszcie przestał udawać obrażonego i wyraził chęci do współpracy w temacie dalszego przycinania na igłę
limba rośnie tak wolno że nie podlega przycinaniu (chwilowo),............. jodła balsamiczna Nana -również bez sekatora
Proszę o poradę jak zwalczyć tą chorobę. Myślę że to mączniaki bo w środku całkiem igły uschnięte i dużo pajęczynek. Czy da się zregenerować?
Mam Target-topsin M500SC -zwalcza mączniaka i szarą pleśń
Czy mogę tym środkiem opryskać?
Ale grzeje, niestety przesadni. Popaliło mi hortensje i żurawki. Dziś hortki przykryte prześcieradłami. Niestety wczoraj mnie nie było i nie zdołałam ich uchronić. Kto to widział taki skwar na początku czerwca!
...dach skończony...rośliny pięknie rosną -przeszły już próbę mega ulew, gradu a teraz upału...
...niestety, jeszcze otoczenie altany pozostawia wiele do życzenia...