Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Nadchodzi wiosna - czas na ogród 08:33, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jest co chwalić klimacik jak się patrzy )) a Ty do mnie na grzania a u Ciebie stlik pusty? )) trawiszcza wokół pięknie wyglądają

U mnie Jolu młotek na stoliku co by sobie co nie co z głowy wybić
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:31, 03 paź 2016

Do góry
Reniu bardzo lubie Twoj ogrod ) kolejne pomysły zachwycaja. Zazdroszcze ścianki nawet bez wody bo u mnie tylko na rysunku pozostała. ))

Pieknie jest a trawnik masz katalogowy )))
Ogród Nety- moje marzenie 08:25, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Net z jednym drzewem to jest tak ze ono musi byc duze bo pod rożnym katem nagle sie to okno pojawić moze a jak sa trzy np to zawsze i z innej perspektywy zasłoni. Ja chodziłam po ogrodzie maleńkim a z milion razy ogladac z wszystkich miejsc te drażliwe okna a mam ich troche od sasiadow /)))

Miło mi bardzo ze moj ogrod moze inspirować ))))))
Platany moja milosc cudne sa i rosna dszybko jak widac )

Z drzew to jeszcze dwie Nigry, i grujecznik dostanie towarzystwo dwoch dodatkowych, chciałabym jeszcze jesienia ale czy sie uda?

Ty masz juz takie nasadzenia ktorych ja jeszcze po dwoch latach nie mam)))))

Nie spiesz sie to jest bardzo dobra rada )))

Dzięki Joluś, nie spieszę się, myślę intensywnie. Ale masz rację, że jedno drzewo to chyba nie załatwi problemu tego okna.
A jak Ci się sprawuje grujecznik? Mi się wydaje strasznie delikatny i na żywo go jeszcze nie widziałam. Nie jest popularny w tutejszych szkółkach.
Ogrodowy song 08:23, 03 paź 2016

Do góry
Foty z wycieczki swietne ))

Twoj grujecznik pieknie wybarwione Ewcia moj zieloniutki zaraz Ci poszukam foty /)))
Ogród Nety- moje marzenie 08:16, 03 paź 2016

Do góry
Net z jednym drzewem to jest tak ze ono musi byc duze bo pod rożnym katem nagle sie to okno pojawić moze a jak sa trzy np to zawsze i z innej perspektywy zasłoni. Ja chodziłam po ogrodzie maleńkim a z milion razy ogladac z wszystkich miejsc te drażliwe okna a mam ich troche od sasiadow /)))

Miło mi bardzo ze moj ogrod moze inspirować ))))))
Platany moja milosc cudne sa i rosna dszybko jak widac )

Z drzew to jeszcze dwie Nigry, i grujecznik dostanie towarzystwo dwoch dodatkowych, chciałabym jeszcze jesienia ale czy sie uda?

Ty masz juz takie nasadzenia ktorych ja jeszcze po dwoch latach nie mam)))))

Nie spiesz sie to jest bardzo dobra rada )))
Lawendowy zawrót głowy 08:10, 03 paź 2016

Do góry
A dlaczego wyjątkowo? Same trawki albo same kule preferujesz?
Ogród Nety- moje marzenie 08:10, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kiedys Ty kobieto to ogarnęła )) rewolucja )) szacun )

Czytam na telefonie i co strzałki to troche nie widze ale rzuciły mi sie w oczy okna sasiada i moze pomysł w tym miejscu np o trzech nigrach na pniu wysoko szczepionych . Masz duzo miejsca wiec zmieszcza sie pokojnie. Generalnie cos na pniu zeby rabat nie przysłonić a okna znaliścic.

Na chorobę drzew to wzeszlym roku zachorowałam i nadal mnie trzyma ))))

Leje u mnie ....

Jola no w sumie całe to zamieszanie, to przez Ciebie. Zobaczyłam Twój ogród u Edyty i padłam z zachwytu. Platany, trawy, miłorzęby, Twój kącik w rogu, no bajka. Ale to już Ci pisałam.
Nad drzewami myślę intensywnie i coby okna sąsiada zasłonić, i ulicę. Od ulicy, to niestety kochana, ale zgapię od Ciebie platany prawdopodobnie.
A od sąsiada myślę czy dać kilka drzew jak piszesz, czy jedno duże (ambrowiec), czy dwa. Myślę, myślę, ale że już się z pośpiechu wyleczyłam, więc powoli mi teraz to myślenie idzie. No i myślę o kilku miejscach jednocześnie żeby to wszystko później zgrać, więc idzie jeszcze wolniej. Ale mam już rabaty, więc łatwiej jest to "zobaczyć" za oknem, więc mam nadzieję, ze do wiosny dam radę coś wymyślić.
A Ty jeszcze jakies drzewa chcesz dosadzać?
Typografia ogrodu 08:09, 03 paź 2016

Do góry
Asiu a wiosna jak startuje ? Jaki ona ma swietny kolor /))))
Lawendowy zawrót głowy 08:08, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Wyjątkowo mi się taka opcja podoba, kule a pomiędzy nimi trawki
Typografia ogrodu 08:05, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

A mnie sie podoba bardzo ta trawa musze cos o niej poczytac )))
mi też dlatego mam ją na przedplociu.ale dwie rzeczy o niej już wiem że trudno ją dostać i że wolno rosnie
Typografia ogrodu 08:02, 03 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
pokazywała
http://pin.it/AefMWHU
Tyle że siaka że jej rośliny utraciły cechy odmiany i wyglądają jak bezoodnianowe czyli jak zwykła sabinska

A mnie sie podoba bardzo ta trawa musze cos o niej poczytac )))
Lawendowy zawrót głowy 08:00, 03 paź 2016

Do góry
Agatko traw nigdy za duzo )) i słonca oczywiscie z deszczowych Katowic pozdrawiam ))

Monika ja w zeszłym roku zostawiałam na noc miałam białe i troche zrozowialy i tyle ale u Ciebie zimniej. Tęsknisz bardzo rozumiem Cie , masz jeszcze jednego i tyle dobrze ))) sciskam

Amelka no skąd ja Ci teraz słoiki wezmę ...masz ogórki zjedz )))

Karolcia zielono mi , nic sie nie chce przebarwiac moze ten tydzien to zmieni. Pogoda marna szkoda, jak Ci idzie remont domowy ? Lubie to ))))
Lawendowy zawrót głowy 07:55, 03 paź 2016

Do góry
Dominika hahha schowałas hahahah )) kominek malinowka sezon rozpoczęty hihihi
Lawendowy zawrót głowy 07:54, 03 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ma padać cały tydzień ale słyszałam że kolejny znowu ciepelko będzie ));
zobaczymy
ja wczoraj z mama próbowałysmy wisniówki, którą robiłam pierwszy raz - no cóż - dobrze, że butelke schowałam
Ogródek Iwony II 07:53, 03 paź 2016

Do góry
Ja robie powoli plan nasadzen ale ani mi sie chce włazić w mokre rozplenice .....brrrrrr
Mój jest ten kawałek ogrodu 07:52, 03 paź 2016

Do góry
Nasycenie boskie ) u mnie zielono a u Ciebie jarzebinowo cudna jesien. Napisałam u mnie ze stolik juz dawno kupiłam późnym lipcem
Ja i mój ogródek, a może ogród 07:50, 03 paź 2016

Do góry
Drzwi to zawsze dla mnie bedzie juz stresujący temat hihi zycze Ci spokoju i szybkiego monatazu )))

Malinki super ja. Wtym roku nie miałam ale w przyszłym znowu w donicy zasadze i pomidorków nie miałam ....

Pogoda pod psem ale coz trzeba to jakos przetrzymac ))))
Ogród Mirelli 07:48, 03 paź 2016

Do góry
Mirelko o sądzeniu cebul zaczynam myslec tzn o planie ich nasadzen ))))
Coś jeszcze, coś więcej... 07:47, 03 paź 2016

Do góry
Chłopaku święto miałeś ) spóźnione ))) ))))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies