Dzięki Joluś, nie spieszę się, myślę intensywnie. Ale masz rację, że jedno drzewo to chyba nie załatwi problemu tego okna.
A jak Ci się sprawuje grujecznik? Mi się wydaje strasznie delikatny i na żywo go jeszcze nie widziałam. Nie jest popularny w tutejszych szkółkach.
Net z jednym drzewem to jest tak ze ono musi byc duze bo pod rożnym katem nagle sie to okno pojawić moze a jak sa trzy np to zawsze i z innej perspektywy zasłoni. Ja chodziłam po ogrodzie maleńkim a z milion razy ogladac z wszystkich miejsc te drażliwe okna a mam ich troche od sasiadow /)))
Miło mi bardzo ze moj ogrod moze inspirować ))))))
Platany moja milosc cudne sa i rosna dszybko jak widac )
Z drzew to jeszcze dwie Nigry, i grujecznik dostanie towarzystwo dwoch dodatkowych, chciałabym jeszcze jesienia ale czy sie uda?
Ty masz juz takie nasadzenia ktorych ja jeszcze po dwoch latach nie mam)))))
Jola no w sumie całe to zamieszanie, to przez Ciebie. Zobaczyłam Twój ogród u Edyty i padłam z zachwytu. Platany, trawy, miłorzęby, Twój kącik w rogu, no bajka. Ale to już Ci pisałam.
Nad drzewami myślę intensywnie i coby okna sąsiada zasłonić, i ulicę. Od ulicy, to niestety kochana, ale zgapię od Ciebie platany prawdopodobnie.
A od sąsiada myślę czy dać kilka drzew jak piszesz, czy jedno duże (ambrowiec), czy dwa. Myślę, myślę, ale że już się z pośpiechu wyleczyłam, więc powoli mi teraz to myślenie idzie. No i myślę o kilku miejscach jednocześnie żeby to wszystko później zgrać, więc idzie jeszcze wolniej. Ale mam już rabaty, więc łatwiej jest to "zobaczyć" za oknem, więc mam nadzieję, ze do wiosny dam radę coś wymyślić.
A Ty jeszcze jakies drzewa chcesz dosadzać?
Agatko traw nigdy za duzo )) i słonca oczywiscie z deszczowych Katowic pozdrawiam ))
Monika ja w zeszłym roku zostawiałam na noc miałam białe i troche zrozowialy i tyle ale u Ciebie zimniej. Tęsknisz bardzo rozumiem Cie , masz jeszcze jednego i tyle dobrze ))) sciskam
Amelka no skąd ja Ci teraz słoiki wezmę ...masz ogórki zjedz )))
Karolcia zielono mi , nic sie nie chce przebarwiac moze ten tydzien to zmieni. Pogoda marna szkoda, jak Ci idzie remont domowy ? Lubie to ))))