Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:21, 02 paź 2016

Sebek napisał(a)
Podomkę moja babcia nosiła - teraz już nie, bo z mody wyszły

Ale zebyście widziały moje zdziwienie jak wychodząc z klatki minąłem sąsiadkę w tymże odzieniu. Na wsi w ogóle podomka nie robi na mnie wrażenia, ale w centrum miasta starającego się o miano metropolii widok podomki zaintrygował mnie niczym Judytę owa łechtaczka...
judyte z łechtaczka nie zakumalam ale moje niedoinformowanie mnie już nie dziwi
Slyszlam kiedyś wywiad z jedną z kotespondentek radiowej Trójki która opowiadała o jakimś dużym europejskim miescie, jeśli się nie mylę Barcelonie ale gowy nie dam, w którym widok kobiet w wałkach i podomce kupującej bułki na śniadanie jest zupełnie normalny.

Ps nr 1 Twoja Babcia zatem zorientowana musi być nieźle.
Ps nr 2 czy jest Sebek jakiś temat babski który by Cię speszyl? Czy Ty zawsze jesteś w temacie?
Sebek 00:00, 03 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
judyte z łechtaczka nie zakumalam ale moje niedoinformowanie mnie już nie dziwi
Slyszlam kiedyś wywiad z jedną z kotespondentek radiowej Trójki która opowiadała o jakimś dużym europejskim miescie, jeśli się nie mylę Barcelonie ale gowy nie dam, w którym widok kobiet w wałkach i podomce kupującej bułki na śniadanie jest zupełnie normalny.

Ps nr 1 Twoja Babcia zatem zorientowana musi być nieźle.
Ps nr 2 czy jest Sebek jakiś temat babski który by Cię speszyl? Czy Ty zawsze jesteś w temacie?

Nigdy w życiu nie oglądałaś? Uwielbiam dialogi z tego filmu Zresztą moja Mama też - niezmiennie od kilku lat jak tylko sytuacja pozwala zawsze coś wtrącamy z tego filmu do rozmowy - i tylko my wiemy o co chodzi

Ja to czasem twierdzę, że ja wiem za dużo... Dziś klientka kazala odlozyć torebkę, bo na paznokcie idzie - wróciła i mówie jej by się pokazała Pochwaliłem za dobry wybór - kolor roku 2016, najmodniejszy pudrowy róż Zagiąłem ją tym mocno
Madzenka 06:31, 03 paź 2016

nawigatorka napisał(a)

Moja turzyca cienista sabinska.jeszcze malutka ale liczę na peruki jak u Magnolia.
Już widać zolte jesienne końcówki. Na fotce też białe paskowanienie u nasady

Na pewno moja NN nie jest sabińska. Czy Magnolia pokazywała może TIN?
nawigatorka 07:01, 03 paź 2016

Sebek napisał(a)

Nigdy w życiu nie oglądałaś? Uwielbiam dialogi z tego filmu Zresztą moja Mama też - niezmiennie od kilku lat jak tylko sytuacja pozwala zawsze coś wtrącamy z tego filmu do rozmowy - i tylko my wiemy o co chodzi

Ja to czasem twierdzę, że ja wiem za dużo... Dziś klientka kazala odlozyć torebkę, bo na paznokcie idzie - wróciła i mówie jej by się pokazała Pochwaliłem za dobry wybór - kolor roku 2016, najmodniejszy pudrowy róż Zagiąłem ją tym mocno
a to z jakiegoś polskiego filmu tak?

To może wiesz jaki kolor błędzie w 2017 roku? Wiesz bo rok powoli się kończy
nawigatorka 07:04, 03 paź 2016

Madzenka napisał(a)

Na pewno moja NN nie jest sabińska. Czy Magnolia pokazywała może TIN?
pokazywała
http://pin.it/AefMWHU
Tyle że siaka że jej rośliny utraciły cechy odmiany i wyglądają jak bezoodnianowe czyli jak zwykła sabinska
amelia_b 07:15, 03 paź 2016

poogrodownik podoba mi się bardzo a bo i ogrodowo i tez trochę nie jak tam Asiu pogoda u Was u nas deszcz siąpi od rana
nawigatorka 07:56, 03 paź 2016

amelia_b napisał(a)
poogrodownik podoba mi się bardzo a bo i ogrodowo i tez trochę nie jak tam Asiu pogoda u Was u nas deszcz siąpi od rana
pada od wczoraj więc lepiej przyodziac coś bardziej deszczowego i czarnego oczywiscie
lojalna_ 08:02, 03 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
pokazywała
http://pin.it/AefMWHU
Tyle że siaka że jej rośliny utraciły cechy odmiany i wyglądają jak bezoodnianowe czyli jak zwykła sabinska

A mnie sie podoba bardzo ta trawa musze cos o niej poczytac )))
nawigatorka 08:05, 03 paź 2016

lojalna_ napisał(a)

A mnie sie podoba bardzo ta trawa musze cos o niej poczytac )))
mi też dlatego mam ją na przedplociu.ale dwie rzeczy o niej już wiem że trudno ją dostać i że wolno rosnie
lojalna_ 08:09, 03 paź 2016

Asiu a wiosna jak startuje ? Jaki ona ma swietny kolor /))))