Jolu, mam z zeszłorocznym planem śmieszne doświadczenie: zaplanowałam hiacynty, zrobiłam fotkę torebki leżącej na rabacie, by w archiwum mieć, gdzie co posadziłam...
Wiosną mocno się zdziwiłam, jak hiacynty tam nie wyrosły. Zaczęły kiełkować na innej rabacie
Będziesz mieszać kolory?
Dominiczko, jak kto? Nie będzie ci wiosną żal? Choć 10 tulipanków na jednej rabacie posadź w koszyczkach, doniczkach. Na rewolucję wykopiesz i zadołujesz sobie na uboczu...
Iwonko ja z cebulowymi zacznę chyba po tym ochłodzeniu, bo przyszły tydzień podobno zapowiada się cieplejszy... podobno
Chociaż na samą myśl o tym ile tego mam i ile jeszcze planuję to mnie głowa boli, ale przynajmniej mam zaplanowane co i gdzie
Iwonka poradź proszę. Mam żurawki Zipper 16 sztuk, które miały być w ogrodzie przy biurze. Zrezygnowałam z sadzenia tam kolejnej hortensji i żurawek. Rośliny te znajdą miejsce w ogrodzie przydomowym.
Iwonka czy żurawki mogą być posadzone na obwódce? Myślę, żeby posadzić je w przedogródku na największej rabacie. Dodadzą trochę koloru, bo same tam iglaki, jedna hortka i dwa rh.
Co o tym myślisz?
Zani odpowiem na dzisiejsze posty, chcę się podzielić nową wiedzą
Umiałąm do tej pory znajdować posty konkretnej osoby wpisując Jej Nick w budkę u góry i pokaż posty. W ten sam sposób wyszukiwałam konkretny problem wpisując nazwę roślinki, choroby, czy pojęcie.
Dziś czytajac wątek Anidowiedziałąm sie, ze można w ten sposób znaleźć na forum obrazki wg kolejności wstawienia ze wszystkich wątków
O tak:
Sprawdziłam, działa, ale zostawiłam na chwilkę pismo obrazkowe, żeby mnie na tydzień nie wciągnęło czasem
edit: Nie wiem, czy będę korzystać często, bo miszmasz zdjęciowy jest ... Pełno fotek bez segregacji, czasami wrzucane, aby było ...
Nie dziwie się Danusi, ze często ma problem z mulącym serwerem. ...