Nawi...cudnie...szałwia w donicach mega...fajna, jest, taka kompaktowa, pewnie prędzej czy później ja swoją będę musiała wymienić na niższą...z jaką trawą masz ją zestawioną?...fajnie się ze sobą zgrywają...
pozdrawiam
Ja sadziłam na oko licząc, że się połączą w szpaler. Ale ostatecznie tnę je w kule, wiec muszę to zmienić.
To jest opinia na wagę złota Dziękuję.
W takim razie szałwia z liliowcami moimi żółtymi (to są jakieś wczesne) też się nie spotka.
Na razie zostawiam tak jak jest, bo nie mam pomysłu, a irysy nam też w innych miejscach (nie wiem skąd mi się ich tyle wzięło)
czekam na szałwię krzewuszek mam 5 sztuk w 1 rządku, w grupie wyglądają ładnie jednak późno startują a potem szybko przekwitają, ostatnio zauważyłam, że u mnie namiętnie wylegują się pod nimi koty
Dziękuję Agnieszko, też mi się podoba Co do sprzedawców, nie ma tego złego Pozdrówka
Paula, u mnie przeważa fiolet, musze pomyśleć jeszcze nad białym kolorem, zanim hortensje zakwitną Spodobała mi się u Ciebie biała piwonia, okazało się, że u mojej teściowej rośnie Więc chyba się skuszę i ja jeśli teściowa zechce się podzielić