Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Olili 21:42, 07 cze 2016

I chodź do mnie tylko się nie śmiej
ren133 21:52, 07 cze 2016

inag napisał(a)
Bardzo romatycznie z tymi kwiatami. Szkoda, że nie można obok zdjęcia wcisnąć "lubię to"

ren133 22:00, 07 cze 2016

Ewkakonewka napisał(a)
Pożądnie ożywiony już ten ogród

To fakt Ewa Jestem już mega zadowolona z tego mojego ożywiania ale ciągle jeszcze myślę co tu udoskonalić Są takie miejsca, z których jestem w pełni zadowolona ale jest jeszcze kilka takich, które nie dają mi spokoju bo cos mi w nich nie gra np brzozowa czy rabata przy świerkach ...
ren133 22:05, 07 cze 2016

Kasya napisał(a)
Bardzo ładna szalwia z trawkami podziwi ze tak konsekwentnie realizujesz i nie ulegasz innym chciejstwom
Te trawy teraz sadzilas ? Ta szalwia to w rzeczywistości bardziej roz czy fiolet ?

No no Kasia z tą silną wolą to nie do końca jest jak mówisz Na przykład ostatnio ciągle po głowie chodzi mi Artemis ale no zupełnie nie wiem gdzie mogłabym ją u siebie posadzić i myślisz, że odrzucam te myśl? gdzie tam na siłę szukam w mojej wyobraźni gdzie by ją u mnie ulokować? Także wcale nie jest tak kolorowo AM dosadzałam z półtora tygodnia temu. A szałwia jak dla mnie bardziej róż
ren133 22:14, 07 cze 2016

Anusia napisał(a)
Nadrobiłam trochę u Ciebie. Za każdym razem jak wpadam na O. to w myślach sobie mówię 'zajrzę do Reni'. Mija kolejny dzień i nic się nie dzieje w tym kierunku. Jestem już. Krwawnik piękny ma kolor. Trzcinnik muszę zakupić bardzo mi sie podoba. Brzozowa teraz wygląda tak, jakby las tam powstał Nawiązując jeszcze do traw to o stipę sie nie martw, stęrzeje to tylko kwestia czasu.

Miło mi, że myślisz o tym żeby do mnie zajrzeć Krwawniki też mi się podobają bo fajnie zakwitły w tym sezonie i widzę, ze jeszcze dadzą czadu tylko eMowi się one jakoś nie podobają Brzozowa las to może będzie przypominać za kilka lat Ach z tą stipą ... chyba nie mam do niej ręki a zaplanowałam ją sobie na połowie rabaty brzozowej
ren133 22:15, 07 cze 2016

leon60 napisał(a)
młoda AM jest taka śliczna i cudnie jej z szałwią

Dziękuję Olu
Dawno mnie u Cibie nie było ... muszę nadrobić
ren133 22:22, 07 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Reniu, pięknie się wszystko rozrasta. U mnie też trzcinniki zaczynają kwitnæć
Podoba mi się wystająca naparstnica z nad hortensji.

Iwonko
Bardzo polubiłam trzcinniki Ładny mają nie tylko pokrój ale i odcień zieleni taki energetyczny a poza tym szybko ruszają Chyba dokupię jeszcze ze 3sztuki
Dla mnie też sie fajnie komponuje ta dominująca nad resztą nasadzen na hortensjowej naparstnica Liczylam tylko na róż a doczekałam się bieli
Dziękuję
ren133 22:24, 07 cze 2016

Agatek napisał(a)
Pastella ma bardzo ciekawe kolorki

Pastella to taki kameleon wśród róż, jak dla mnie oczywiście bo przecież nie mam ich za wiele u siebie
ren133 22:24, 07 cze 2016

Luki napisał(a)
Rabata z hortkami i jarzmiankami strasznie mi się podoba

Strasznie mi miło Łukasz
ren133 22:28, 07 cze 2016

popcorn napisał(a)
Renia, cudnie macie!
mi wszystkie turzyce padly. Co do jdnej AM, frosted curls, bronze form, male i wielkie 5letnie.. masakra

Karolina
U mnie rozplenica padła a przecież część AM też mi wyleciała Także nie jest tak słodko ...
Dziękujemy