To fakt Ewa Jestem już mega zadowolona z tego mojego ożywiania ale ciągle jeszcze myślę co tu udoskonalić Są takie miejsca, z których jestem w pełni zadowolona ale jest jeszcze kilka takich, które nie dają mi spokoju bo cos mi w nich nie gra np brzozowa czy rabata przy świerkach ...
No no Kasia z tą silną wolą to nie do końca jest jak mówisz Na przykład ostatnio ciągle po głowie chodzi mi Artemis ale no zupełnie nie wiem gdzie mogłabym ją u siebie posadzić i myślisz, że odrzucam te myśl? gdzie tam na siłę szukam w mojej wyobraźni gdzie by ją u mnie ulokować? Także wcale nie jest tak kolorowo AM dosadzałam z półtora tygodnia temu. A szałwia jak dla mnie bardziej róż
Miło mi, że myślisz o tym żeby do mnie zajrzeć Krwawniki też mi się podobają bo fajnie zakwitły w tym sezonie i widzę, ze jeszcze dadzą czadu tylko eMowi się one jakoś nie podobają Brzozowa las to może będzie przypominać za kilka lat Ach z tą stipą ... chyba nie mam do niej ręki a zaplanowałam ją sobie na połowie rabaty brzozowej
Iwonko
Bardzo polubiłam trzcinniki Ładny mają nie tylko pokrój ale i odcień zieleni taki energetyczny a poza tym szybko ruszają Chyba dokupię jeszcze ze 3sztuki
Dla mnie też sie fajnie komponuje ta dominująca nad resztą nasadzen na hortensjowej naparstnica Liczylam tylko na róż a doczekałam się bieli
Dziękuję