Kapryśna jest część mi przezimowała a część (takie mniejsze sadzonki dokupione jesienią) nie obudzily się niestety Ale piękna ta trawa jest i spróbowałam jeszcze raz mimo przeciwności
A ja nie moglam odmówić AM i próbuję jeszcze raz z nimi
No wlaśnie mi tez sie te krwawniki podobają w brzozach ... a eM nie jest nimi zachwycony bo mówi, że wyglądają jak chwasty Ale tym to sie za bradzo nie przejmuję Myślę tylko, ze caly czas coś mi jeszcze nie leży na brzozowej ... czegoś jeszcze brakuje ... a może pośrodku między kulkami dorzucić jeszcze niższego krwawnika a przy trzcinnikach gaurę? Co o tym myślisz?
Ewuniu
Tylko, że ja tez wywaliłam część AM W odróżnieniu od innych jedynie nie spasowalam ale sprobowałam raz jeszcze ... bo bardzo mi się podobają i świetnie komponują z szałwią
Buźka
Ewuniu Od Ciebie słyszeć takie slowa to bardzo miłe i wiele znaczy Dla mnie jesteś guru ogrodowym
A jeszcze małe pytanko Co zmieniłabyś jeszcze/dosadziła na mojej rabacie brzozowej żeby była taka pelniejsza a jednocześnie zwiewna i bardziej harmonijna?
Asiu
Wiem, że ta rabata Ci sie podoba Dziękuję za te miłe słowa
Jutro sprawdzę wysokość. A okazała Twoja będzie już w tym sezonie ... tylko pamiętaj żeby ściąć przekwitnięte kwiatostany wówczas potrafi nawet trzykrotnie zakwitnąć i zwiększyć swoją objętość
Buziaki
Składniki mówisz? Nie wierzę, ze nie masz u siebie hortensjowej rabaty pewnie po prostu nie z takimi dodatkami?
Szałwiowa i mnie zachwyca
Dzięki wielkie