Urszulla - wszystko zalezy od Twoich upodobań,ja bym chciała wszystkie,ale się nie zmieszczą
Ewik - czekam na twój pokaz slicznotek
paniprzyroda - na szczęście mój M nie interesuje się ogrodem,więc ryję ile chcę. Kiedyś tylko zapytał,czy chociaz ścieżki zostawię

Filmik o piwoniach,to nie ja,w tym sezonie nie mam co pokazywać
Wracajac z delegacji z zazdroscią spoglądałam na łany piwoniowe i to w moich okolicach. Więc może brak kwitnienie u mnie, to nie wina aury,tylko choroba...
mira - o Tuscany, W tym sezonie wypuściła nowe pędzy pomiędzy przypietymi pędami.
Doktorka jeszcze obserwuję,on jest u mnie od tamtego sezonu.
Kasya - takie różne odcienie pojawiają się,kiedy jedne przekwitaja,a drugie dopiero rozkwitły.
Nad widoczkami cały czas pracuję,więc nieustanna bombardacja i niskie tło jeszcze

.
iwonadm - Nie wiem o które fioletowe,ale jest tam szałwia i kocimietka.
Tutaj widac wszystkie niebieskości z bliska.
AgnieszkaW -Dzięki
jolanka - staram się żeby to wszystko jakoś zgrać,ciesze sie,że sie podoba
Margo -To miejsce akurat lepiej wyglada na zdjęciu,niż w rzeczywistości

Tak Jan Paweł pachnie pięknie. Rosną pomiędzy Chopinami,więc dodadzą zapach na całej rabacie chopinowej.
Urszulla - Kocimietka Walker's Low tak rośnie w górę,aż miejscami musiałam wycinać,bo za bardzo się panoszyła

Tutaj masz szałwię wysoką i kocimietkę.
Pszczelarnia - wysepka powiększana sukcesywnie do zachcianek
Kupiłam ją jako Reine,ale pomyłki zdarzają się nawet w najbardziej renomowanych szkółkach,jak by się nie nazywała,podoba mi się
Madzenka - bo dopiero jako-tako wygląda
zbigniew_gazda - na zdjęciu wydaje się,że tam jest dużo miejsca,a to maleńki ogródeczek
anulajda - Pstrykam codziennie, postaram się pokazywać jak najwięcej,co fajniejsze zdjęcia
Donia72 - ja też mam kilka takich,które sama sobie przyporządkowałam do nazwy
Bogdzia - wydaje mi się,że Tuscany jest ładniejsza,będziesz zadowolona z tej pomyłki

Róże nie wszystkie mam zdrowe,kilka juz złapało plamy.
Zielona - byłam na zwiadach,wspaniała. Nie mam pojęcia dlaczego ja tak długo zwlekałam z jej zakupem