Ogrodowy spektakl trwa ...
23:06, 19 cze 2014
Czas kwitnienia róż jest już na tyle długi, że można się nacieszyć i zastanowić czy roże które się ma w ogrodzie są na tyle ciekawe aby pasowały do ogrodu - ja tak mam.
Stale szukam róż które będą dobrze się miały u mnie w ogrodzie.
Mam róże które kupowałam dawno i w ostatnich 4 latach już bardzo świadomie choć najbardziej profesjonalnie kupiłam ostatnie róże bo wiedziałam gdzie posadzę i pod to miejsce szukałam odpowiedniej.
To jedna z pierwszych róż kupiona u producenta jako różowa nie znam nazwy
jeszcze niedawno jakoś niezbyt mnie zachwycała a dziś uważam, że to odpowiedni styl róży dla mnie - kwitnie długo pojedynczy kwiat, długo do mrozów, zbytnio nie choruje, kolor spokojny różowy, nie jest napuszona, taki fajny krzaczek mi wyszedł ma jasno ale nie ma wiele słońca wprost
Stale szukam róż które będą dobrze się miały u mnie w ogrodzie.
Mam róże które kupowałam dawno i w ostatnich 4 latach już bardzo świadomie choć najbardziej profesjonalnie kupiłam ostatnie róże bo wiedziałam gdzie posadzę i pod to miejsce szukałam odpowiedniej.
To jedna z pierwszych róż kupiona u producenta jako różowa nie znam nazwy
jeszcze niedawno jakoś niezbyt mnie zachwycała a dziś uważam, że to odpowiedni styl róży dla mnie - kwitnie długo pojedynczy kwiat, długo do mrozów, zbytnio nie choruje, kolor spokojny różowy, nie jest napuszona, taki fajny krzaczek mi wyszedł ma jasno ale nie ma wiele słońca wprost