Konrad ja wyjasnienia nie chcę cieszę się że znowu jesteś i możemy gadać i doradzać sobie na wzajem a teraz lecę podziwiać twój odród uściski zostawiam
dzisiaj kupilam ziemie i przygotowalam pod ziola tak wyglada rabatka po zmniejszeniu nawierzchni tarasu . Rabata ma 2m dlugosci i 70cm szeroksci .teraz poszukuje iformacji w jakiej kolejnosci posadzic ziola zeby dobrze wygladaly
Kocimiętka, którą wysiewałam w zeszłym roku jest lepsiejsza od sklepowej...... Sasanka kupiona w Olsztynie...... nie mogłam sobie darować, że ta od ANi się "zapadła pod ziemię"....
Zawilczyk od Szefowej.... mam na końcu języka nazwę... od Ani (Monte)
Jagódko murek układałam jesienią,była długa i roboty było mniej ,wypełniłam ziemią a teraz obsadzam.Nie ma sie jeszcze czym pochwalić ale może się odważe jakieś zdjęcie wkleić aby wytłumaczyć tę moją przenośnię-" juraski " w domyśle stary.
Na górze takiej jakby platformy /wejście dwa schodki/ posadzilam rodgersje,tarczownice,żurawinę itd.Pod parasolem derenia jest tam sporo wilgoci i cienia.Miałam kupę starego kamienia więc zamiast go wywozić postanowiłam tak zakończyć swoją grzędę traw.