Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 17:10, 15 cze 2014

ewsyg napisał(a)
Piekne masz róże. To obecnie moja nowa fascynacja

Ewo we mnie miłość do róz wzbudziła Akanta to piękna miłośc Kochaj więc i sadz
dajana 17:17, 15 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)
Teraz nic tak dobrze nie smakuje jak naleśniki z serem i truskawkami z własnego ogródka.

Mniam jakie pyszności pokazujesz serwuję sobie takie dośc często a w środku jeszcze twarożek Ja nie mięsna jestem więc sama takie naleśniczki zajadam Mój m ma długie zęby na takie jadło i tylko mięso mu smakuje dlatego zdziwiłam się lubisz naleśniki żona ma dobrze z tobą bo nie musi prowadzić dwóch kuchni .Viola przez ciebie pośliniła klawiaturę podrzuć jej ten talerzyk bo dziewcze nie zaśnie
dajana 17:17, 15 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)
Teraz nic tak dobrze nie smakuje jak naleśniki z serem i truskawkami z własnego ogródka.

Mniam jakie pyszności pokazujesz serwuję sobie takie dośc często a w środku jeszcze twarożek Ja nie mięsna jestem więc sama takie naleśniczki zajadam Mój m ma długie zęby na takie jadło i tylko mięso mu smakuje dlatego zdziwiłam się lubisz naleśniki żona ma dobrze z tobą bo nie musi prowadzić dwóch kuchni .Viola przez ciebie pośliniła klawiaturę podrzuć jej ten talerzyk bo dziewcze nie zaśnie
FrancoPolo 17:30, 15 cze 2014

WitajDanusiu.Nie gardzę żadną kuchnią która jest dobra,a szczegolnie lubię jak żona coś wymyśla i chwała jej za to.Pozdrawiam.
dajana 17:42, 15 cze 2014

Nie wiem co to za róża ale krzak dosyc silny nie pokłada się i jest nad wyraz zdrowa Nie miała jako jedyna ani jednej mszycy nie siadały na na niej również żadne robale ale ma dziwny zapach dosyć silny ale nie podobny do zapachu rózy Nawet nie wiem jak go okreslić.Oto ona

Jeszcze nie wszystkie róże są w rozkwicie niektóre maja dopiero pączki

Eden rose zbiera się do kwitnienia

Moja pierwsza róż którą posadziłam ,lubię jej kwiaty
[img
dajana 18:05, 15 cze 2014

Viola 18:54, 15 cze 2014

Mój domek ma jasnożółtą elewację (taką waniliową) więc różowe róze chyba nie pasują, a szkoda bo bym wszystko po kolei kopiowała od Ciebie. Ja chyba pójdę w czerwienie i borda?
Sonka 18:58, 15 cze 2014

Viola napisał(a)
Mój domek ma jasnożółtą elewację (taką waniliową) więc różowe róze chyba nie pasują, a szkoda bo bym wszystko po kolei kopiowała od Ciebie. Ja chyba pójdę w czerwienie i borda?

Jest parę pięknych pomarańczowych róż, będą Ci pasowały.
Sonka 18:59, 15 cze 2014

Danusiu, już masz pięknie róże przecudnej urody.
akanta 19:34, 15 cze 2014

dajana napisał(a)
Nie wiem co to za róża ale krzak dosyc silny nie pokłada się i jest nad wyraz zdrowa Nie miała jako jedyna ani jednej mszycy nie siadały na na niej również żadne robale ale ma dziwny zapach dosyć silny ale nie podobny do zapachu rózy Nawet nie wiem jak go okreslić.Oto ona

Jeszcze nie wszystkie róże są w rozkwicie niektóre maja dopiero pączki

Eden rose zbiera się do kwitnienia

Moja pierwsza róż którą posadziłam ,lubię jej kwiaty
[img

R.jak marzenie i lawenda, można je oglądać przez okiena ,świetna sprawa !Jeszcze troche do pełni kwitnienia ,oj co to będzie za widok!