tu na razie jest lotnisko, ale bedzie... jeszcze dosadzimy roslinki z projektu i to wrazenie powinno niedlugo zniknac
Limki od Finki ladnie rosna i szalwia przed nimi zaczyna kwitnac
Jezu jak ja wam zazdroszcze tej wizyty na wystawie.........cuda widziałyscie....nabieram ochoty na wyjazd w przyszłym roku....Mandzen zbiera chetnych.......to ja bym była bardzo ale to bardzo chetna.........
Dawajcie jeszcze foty, poproszę....
A za studnia rabatka która rzadko pokazuje, ale odkad trafily tam male kulki bukszpanowe bardziej mi sie podoba
tak wyglada z okna mojego pokoju
posrodku - Anabelka
Aniu wyglądałaś cudnie, koszulką powaliłaś, spotkania bardzo pozytywnie zazdroszczę. Tyle pozytywnej energii ile tam było mogłoby polepszyć cały ten świat. Myślę Aniu że to chodziło o inna Magdę nie o mnie ...ale następnym razem na wyjazd piszę się "oboma" rękami . We folii widzę mnóstwo smakołyków. Czyściutko piękniutko , chce się przycupnąć na kawkę .
Twój ogród jest bardzo kolorowy, istna feria barw i zapachów. Pięknie jest...
Pozdrawiam
tak wygląda moj trawnik po wczorajszej odnowi czyli zkoszony wygrabiony dosypana ziemia i posypane nasiona oczywiscie podlany. i czekam na efekty bo juz mi ręce opadają
No właśnie też tak myślę czy mi tej lawendy nie zagłuszy choć bardzo mi się podoba..jakoś żurawka na przemian z lawendą nie przemawia do mnie..
a może po jednej stronie dać lawendę, a po drugiej przywrotnik
coś w tym stylu i już bez traw