Kiedy Wielkanoc nastanie,
Życzymy Ci na Zmartwychwstanie.
Dużo szczęścia i radości,
Które niechaj zawsze gości.
W dobrym sercu w jasnej duszy.
I niech wszystkie żale głuszy.
wczorajsza realizacja ... ja wiem to wcale nie wygląda ale ja kamyka tam nie postawię dopóki nie poczuję "to jest to " ... więc pustawo ...
yhm ... nie widać host ... i okrywowe jeszcze nie dokazują ... tawuła mam nadzieję zakwitnie ... bo tez nie co roku ma humor ...
no i wyżej się nie zmieściły a ilość pączków cieszy
Jutro już Wielki Piątek więc czas składać życzenia.
Aniu czy To cudo to Twój wnuczuś-wyglądacie razem wspaniale.A co do kibelka to wiesz że ja też mam takowy i też na brzózce tyle tylko że u mnie wróble maja go w posiadaniu
Piękna korona i jak przystało na kokoszkę ma czubek
angeliki ... niezapominajki i robocz grab-zasłona wzdłuż tarasu ... na czerwono murek z cegły ... zaznaczopne gdzie trawnik ... po obu stronach trawnika aleja angielska po mojemu ...
Albo jak radzi pan C przesadzic do nowego podłoża albo opryskac chelatem zelaza i w ten sposób dostarczyc mu zelazo.Faktycznie kiepsko to wyglada.A co jest z jego korzeniami bo wygląda jakb były na wierzchu i jakby był dołek wokół szyjki korzeniowej , tam może zatrzymywac sie woda a one tego nie lubia . Czy mnie sie tylko zdaje ze tak jest?
Irenko tnę, ale chciałabym mieć wysokie. Takie widziałam na Słowacji prawie przy każdym domu.
Jak Ty tniesz, powiedz więcej, i czy to ma wpływ na wielkość kwiatów. Chyba ma taki wpływ, że puszczają dużo pędów, a nie chcę.
Wiesz blisko jest Plac obsadzony czerwonym pigwowcem, ale kwiaty ma pięć razy większe od mojego, co to za odmiana nie wiem, ale piękne. Co roku cykam im zdjęcie tel. W sprawie Maćka wypowie się amator Twojej hosty (ale dla mnie nawrota kawałek proszę).
Widziałam Twoje westchnienia z powodu strat mrozowych, u mnie dzisiaj magnolia zmieniła kolor kwiatów na brąz, można zapłakać. Ale w dzień było słońce i rozchyliły się inne kwiatuszki. Los
ogrodniczki.
Nocne przymrozki zapowiadało wczorajsze czerwone słońce, z pięknym widokiem nieba.