Mirko, tak do końca to jeszcze nie wiem, co z nimi będzie. One w zasadzie rosną w głupim miejscu i są za gęsto, bo to przed postrzyżynami był zaczątek żywopłotu
Pewnie część przesadzę.
Przed nimi dużo różności rośnie
Chyba jeszcze nie pokazywałam, że poczochrałam nieco rabatę z pseudo kulkami cisowymi.
Zdjęcia z 25 maja, stąd tulipany w tle.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
A dziękować Miło, że Ci się podoba.
Tak, jest pod cyprysikiem nutkajskim. Wielkim
Pewnie myślisz o swoim świerku?
Musisz uwzględnić fakt, że pod drzewm jest dość sucho, nawet kiedy pada.
Trzeba pamiętać o podlewaniu.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Dobranoc
Strasznie ciężka i żmudna robota, to pisanie we własnym wątku
Jutro będę spała na szkoleniu.
Tesiskam wszystkich zaglądających
Obiecuję Was wszystkich jutro odwiedzić.
Tess, obejrzałam i ja drugie i pierwsze plany oraz hurtowe ilości innych piękności
"Pseudo" kule na pniu superowo się prezentują. Jeden tylko taki jakiś karłowaty
Napisz mi proszę skąd masz Citronellę? Bo ja nigdzie nie mogę jej dostać
Sąsiadka niech nie krzyczy, że karmisz ptaki. Powiedz jej, że kaczki też ptaki, a hurtem je wszyscy dokarmiają gołębie też..
Tesiu, co jest tutaj na obrzeżu rabaty? Lubię takie kuleczki mikrutkie, z daleka wyglądają jak mgiełka.
Zurawka earth engel jest do zapisania
O piwoniach też muszę wspomnąć, bo wzdycham do porcelanowych i białych... Czy to piękne NN czy znasz może odmiany?...
Citronelki dochodzą do siebie po długiej podróży znalazłam dla nich godne cieniste miejsce Gorzej z kopytem... chyb przesadziłam z rozdzielaniem na części pierwsze.... na razie chucham i dmucham.