I dziękuję za wszystkie miłe słowa.. znów do Was nie zdążyłam..za dużo mam do pokazywania ...
a tu kolejne rośliny pchają sie na szkło Azalie i rh.. prawie, prawie gotowe..
Dla potrzeb pokazania jak można łatwo przesadzić drzewko czy krzak... znaleźliśmy tego tamaryszka, który mia iść do wyrzucenia.. i jak sie przyjmie.. bo korzeń miał niestety nieprzesadzany..... to będzie to super decyzja.. Na foto tak nie widać, ale super tu pasuje ..
A tak chłopaki walczyli.. bo pokazałam co sami z M przesadziliśmy teraz.. i bardzo ich to zaciekawiło jak sie nam to udało A my, że to łatwe i proste..
Aneta.. JA.... znasz mnie i wiesz, że powaga to moje 1234 imię... ale starałam sie ...
I ostanie niedobitki... dobrze, że i one jeszcze były .. szkoda, że nie byli trochę wcześniej.. ale jak nei jedno to drugie kwitnie.. ruch w interesie jest zawsze
U mnie by sie utopił i rekiny zwane Fiordami też straszyły, jak co chwila któraś wyskakiwała z wody, to co chwilę jakiś operator podskakiwał do góry.. ale się nei dziwię, bo znam Fiordy i też co chwilę podskakuję do góry, jak takie prawie pół metra zrobi skok i plusk..
I do czego służy ciurkadełko..
Jest super.. miski polikwidowałam, bo i tak woda tylko z ciurkadełka jest do picia..