Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Mathildis 11:22, 03 cze 2014

Fantastyczne metamorfozy...
a te piwonie... po prostu cudo...
wąskie i długie rabatki zawsze najtrudniejsze do zagospodarowania... ja przychyliłabym się do pomysłu Gosi... trzmielinę na pniu znajdziesz już od około 30 zł, na razie możesz posadzić pozostałe rośliny a na trzmielinki zostawić wolne miejsce
Nallar 13:10, 03 cze 2014

Mathildis napisał(a)
Fantastyczne metamorfozy...
a te piwonie... po prostu cudo...
wąskie i długie rabatki zawsze najtrudniejsze do zagospodarowania... ja przychyliłabym się do pomysłu Gosi... trzmielinę na pniu znajdziesz już od około 30 zł, na razie możesz posadzić pozostałe rośliny a na trzmielinki zostawić wolne miejsce

Aniu dziękuję za miłe słowa. Do jesieni mam czas na przemyślenia, teraz roślinki kwitną więc i tak nic nie zrobię. Propozycja Gosi też mi się podoba i na pewno ją wykorzystam. Zbyt mało roślin źle, zbyt dużo też nie dobrze....ach te dylematy. Dziękuję za odwiedzinki i zainteresowanie.
Nallar 13:18, 03 cze 2014

ModraSowa napisał(a)
czekam jutro na inne foto

Jakość zdjęcia paskudna jak pogoda, ale obiecałam więc jest.
Proszę nie patrzeć na daszek mojej studni. (brak czasu)
MagdalenaK8 13:43, 03 cze 2014

Też czekam... bo to co na zdjęciu jest super .
Pozdrawiam
Katkak 13:59, 03 cze 2014

Ewuś ten karmnik jest przepiękny Skąd wzięłaś takie cudo: A może sama zrobiłaś? Rewelacja Dach studzienki jest taki fajny, głęboki. Kusi żeby rozchodniki na nim posadzić Pomysł z trzmielinami na pniu na tej wąskiej rabacie bardzo fajny
Nallar 14:25, 03 cze 2014

Katkak napisał(a)
Ewuś ten karmnik jest przepiękny Skąd wzięłaś takie cudo: A może sama zrobiłaś? Rewelacja Dach studzienki jest taki fajny, głęboki. Kusi żeby rozchodniki na nim posadzić Pomysł z trzmielinami na pniu na tej wąskiej rabacie bardzo fajny

Kasiu karmnik to kolejny cudak o którym pisałam, ten który miał zamieszkać na wiosnę. Pamiętasz? pomysł mój, wykonanie eMusia ale pod ścisłym nadzorem. Stary świecznik zalegał, przekładany z kąta w kąt, dostał więc nowe życie.
Na studni będzie rosła tojeść rozesłana, myślę że będzie ładnie. Muszę tylko sie za to zabrać. Pilnie potrzebne ręce do pracy.

Katkak 14:31, 03 cze 2014

Tojeść rozesłana też fajnie, ładnie będzie się zwieszać. Tylko jeśli chodzi o rojniki to w sumie mogłabyś zapomnieć o podlewaniu Jakbyś mieszkała bliżej użyczyłabym swoich rączek, ale że do Cz-wy Cię wywiało to co poradzę
ModraSowa 16:01, 03 cze 2014

Ewa, karmnik super. Ile to pieknych staroci często nie doceniamy. Fajnie,że macie taką wyobraźnię.
Mirella 10:33, 04 cze 2014

O Peoniach mówiłam że piękne, ale jeszcze raz zaglądam żeby nacieszyć się tym widokiem, moje w pąkach jedna tylko rozwinięta.
Pozdrawiam cieplutko.
Nallar 21:53, 04 cze 2014

Mirella napisał(a)
O Peoniach mówiłam że piękne, ale jeszcze raz zaglądam żeby nacieszyć się tym widokiem, moje w pąkach jedna tylko rozwinięta.
Pozdrawiam cieplutko.

Podglądaj ile chcesz, lubię jak do mnie zaglądasz. Widziałam że Twoje peonie też ruszyły i są równie piękne.