Irenko, możesz mi napisać jakiego miskanta tutaj posadziłaś i jaką turzycę,to ta z białym brzegiem, jeśli kupiłaś przez neta, to podaj mi proszę jak pamietasz adresik na pw, też robię rewolucję z przedogródkiem i brakuje mi trawek?
Jest piękna ta rabata już wygląda bujnie..........a jak będzie wyglądać w tym sezonie, to już musisz nam fotkę zrobić i pokazać, my też ciekawi
witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć jak mam dalej postępować aby założyć ładny trawnik na tej oto ziemi widocznej na zdjęciach, przed zimą cały teren przekopałem, wypieliłem, wywiozłem wszystkie chwasty i nawiozłem ziemi, następnie wszystko wyrównałem, przed tygodniem wszystko co zielone spryskałem randapem, tylko co teraz?
Prymulki prymulki masz racje pierwiosnki to te na dłuższych łodyżkach drobniejsze co u Ciebie Renatko moje prymulki po latach są drobniejsze i kolorki też się zmieniają trzeba je rozsadzać o takie mam z innych lat ooo
Byłam cicha podglądaczka ajk pewno niejedna osoba tutaj, czas to zmienić i ja się pytam co to za kwiatuszki te niebieskie bo własnie wczoraj takie same "zachabudziłam" parę z babci ogródka