Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

gierczusia 22:01, 26 maj 2014

Bogdziu naładowałam baterie tym Waszym tysiącem uśmiechów ... Prawie monitor mi się śmieje i ja z nim .....

Buziaki dla Ciebie ,że się się zdecydowałaś na takie przedsięwzięcie , cieszę się ,że pogoda dopisała i wszystkimi się udało( ale jakby miało się nie udać z naszymi cudownymi Ogrodomaniakami )

Bardzo mi żal ,że nie mogłam być z Wami...

Ściskam
yolka 22:07, 26 maj 2014

Ogladam zdjęcia, podziwiam ogród, poznaję gości. Widzę jedno - uszczęśliwiasz wokół wszyskich, ale otrzymujesz to samo, widać to po twojej twarzy, gestach itp. Na wcześniejszych zdjeciach z różnych spotkań tego nie widać, dostrzegłam to teraz. Chyba pomimo stresu i zmęczenia, troski żeby wszystko wypadło pomyslnie, to spotkanie było dla Ciebie jakimś spełnieniem, nie umiem tego inaczej nazwać. Widać że jesteś szczęśliwa. Pozdrawiam i bardzo żałuję, że nie mogłam byc uczestnikiem tej zbiorowej szczęśliwości.
Bogdzia 22:10, 26 maj 2014

Aniłka - nie jedynego

Bogdzia 22:19, 26 maj 2014

I jeszcze takie cudne rzeczy

Dziekuje serdecznie wszystkim z mieszanymi uczuciami bo choc te prezenty bardzo cieszą to równie kłopotliwa jest świadomosc że musiały Was sporo kosztowac a tego wolałabym uniknąc.Dziękuje serdecznie i przepraszam jeśli czegos tu brakuje ale jak ja sie połozyłam by sie przespac to M zaczał robic porzadki i mógł coś juz schowac czego tu nie pokazałam.
Nie pokazę dzis zdjec bo niestety nie moge wiecej czasu poświecic Wam i ogrodowisku, przepraszam i do jutra.
Bogdzia 22:20, 26 maj 2014

Jolu,Gierczusiu pozdrawiam i do jutra.
Ivvvona 22:25, 26 maj 2014

Bożenko, dla mnie to też było pierwsze spotkanie, więc trema była oczywista. Ale szybko minęła, bo atmosfera była tak wspaniała i ludzie tacy cudowni, że czułam się jakbym znała wszystkich od dawna. I cieszę się, że miałam możliwość poznania Ciebie i tylu wspaniałych osób w takim cudownym miejscu. To były niezapomniane chwile, za które bardzo dziękuję. Mój M. zachwycony podobnie jak ja i przyłącza się do podziękowań
Bogdzia 08:06, 27 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Bożenko, dla mnie to też było pierwsze spotkanie, więc trema była oczywista. Ale szybko minęła, bo atmosfera była tak wspaniała i ludzie tacy cudowni, że czułam się jakbym znała wszystkich od dawna. I cieszę się, że miałam możliwość poznania Ciebie i tylu wspaniałych osób w takim cudownym miejscu. To były niezapomniane chwile, za które bardzo dziękuję. Mój M. zachwycony podobnie jak ja i przyłącza się do podziękowań

Iwonko nam tez było bardzo miło że mogliśmy Was poznac i jak juz pierwsze spotkanie za tobą to na nastepnych już sie bedziemy spotykac częsciej. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 08:10, 27 maj 2014

Jadą Goscie.

asiach 08:12, 27 maj 2014

Spotkania ciąg dalszy. Ale było fajnie - szkoda że tak daleko mieszkasz
Miłego dnia życzę
Bogdzia 08:13, 27 maj 2014