Aniu masz moze nazwe tej piwoni? mam te sama, kupiona jako zdechlaka z jednym listkiem i bez nazwy. Dzisiaj to piekny krzak, piekne kwiaty ...ale dalej bez nazwy Poratujesz?
Kasia, ale jazda Aż by się chciało wskoczyć Będzie jeszcze piękniej gdy cała pergola porośnie A Twój ogród zawsze urzeka, bez względu na to ile roślinek ile roślinek w nim kwitnie 100 lat dla córci
Witam przespacerowałam sobie po Twoim ogrodzie, masz sporo roślin, które lubię a ta piwonia może za mało słońca ma ? ona w półcieniu rośnie ? Pozdrawiam!
A tabletki do lotosa mam l takie tabletki Jak możes to poczytaj i ile byś Ty dał ich....ja nie dawałąm tak dużo bananów na kaster jak ty... wiec mogę tych lotosów w kastrze mieć mniej... zaraz skoczę i zrobię foto tego najładniejszego...
Z domu na taras wchodzi się z jadalni, natomiast z ogrodu po schodkach, ale nikt z nich nie korzysta.
Generalnie ten górny taras jest niepotrzebny korzystamy z tego poniżej, który jest zadaszony.
Dzięki Wam bardzo
Kanciki niszczą na potęgę turkucie... codziennie po 20-30 sztuk uśmiercam wodą z olejem ale tego chyba jest tysiące tak jak aktualnie chwastnicy na ''gołych'' rabatach muszę szybko pielić bo to rośnie w zastraszającym tempie
Anek jestem w szoku ze tulipanowiec Ci zakwitł!!!!!! poleciałm do ogrodu ogladać mojego i doopa Anek ile lat ma ten szczęśliwiec ???bo nie wiem jak długo przyjdzie mi czekac na pierwszy kwiat.... w literaturze piszą 20 lat ,w Hiszpanii widziałam takie kwitnące drzewa że dech zapierało ...no ja się u nas tego nie spodziewam ale moze chociaż jeden kwiatuszek
lilie tez mi zaczęły kwitnąć maam nadzieję ze sie wyspałaś po tylu wrażeniach i śniły Ci sie rh Bogdzi
Właśnie sie zastawiałam kto był drugi raz u Bogdzi
I coś z mego podwórka..
Iryski..... kurdebelans.. cała rabata z liliowcami do ..przekopania..za ciasno ....... i wrzuce za liliowce jednak irysy.... szkoda mi ich.. przeżyły na wygnianiu zimę.. dam im szansę .. a M mnie zabije chyba już z te kopanie Ale jak je wyrzucić????