Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

olaw 10:04, 26 maj 2014

Piękna fotorelacja...
A Twoja bluzka z Małą Mi powala
Kasiek 10:32, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kasiek - dylematy poczytałam... a nawet coś wiećej niż dylematy Kurka.. siedzę tylko u siebie i już godna zleciała.. grrrr

Kupiłam w zeszłym roku na wyprzedaży zdechłe kłącze piwonii... i zakwitła Jest śliczna..

Aniu masz moze nazwe tej piwoni? mam te sama, kupiona jako zdechlaka z jednym listkiem i bez nazwy. Dzisiaj to piekny krzak, piekne kwiaty ...ale dalej bez nazwy Poratujesz?
Mala_Mi 10:38, 26 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Aniu, mój Łukasz uwielbia mi robić różne żarciki i w Tobie znalazł świetnego kompana do wygłupów fajnie było szkoda że krótko, ale wiesz co powiedziałam do Rzeszowa za rok

Jakoś dzieci do mnie sie garną.... a ja nie mam do nich ani cierpliwości ani zdolności.. ale chyba małe do małe do sie garnie
I dlaczego za rok???? Ja sie tak tylko zapytam..... basen juz sie napełnia... pokój dla gości mam.. a przed nami wakacje.....
I basen szkaradnik teraz będzie w każdy kadr się wpychał.... grrrr , nawet tu..grrr

Mala_Mi 10:45, 26 maj 2014

Gabriela napisał(a)
Późno, bo późno, ale gratuluję programu w TVN, fajnie będzie zobaczyć.
No i czytam o tym, że jesz czereśnie - podejrzewam że guguły, bo Ty lubisz niedojrzałe. Wiem to z pewnością - po moich śliwkach. Na marginesie - w tym roku zapowiada się ich duużo.
Poza tym podziwiam kwiecie wszelakie i pozdrawiam.

Gabriela....... czereśnie dojrzałe i nie gugły, może niezbyt urodziwe i okazałe, ale dają sie jeść Za to agrest zielony z synusiem rwiemy i podjadamy..... i to są gugły jak się patrzy..

A z programem, staram sie nie myśleć ,bo czym więcej myślę tym bardziej czuję sie przerażona .. na szczęście żyję jeszcze spotkaniem u Bogdzi

I fragment mojego dzisiejszego buszu... Ty to docenisz Bo sporo osób się skrzywi na taki busz i misz-masz

Złocienie, lubię je...szkoda, że ślimaki też ...

I busz od tyłu..w tle ognik.. ale ma kwiecia i wysokość do nieba.. chciałam do niego dojść i zrobić foto z bliska.... ale już tam nie dojdę... czekam do wiosny.. no cóż tak mam napchane wszystkiego... żyjątka maja tam teraz spokój..

Mirka 10:53, 26 maj 2014

Aniu dzięki za cudowną relację szkoda że nie mogłam być a mam tak blisko do Bogdzi.Poczekam na zjazd u Ciebie
Mala_Mi 10:55, 26 maj 2014

popcarol napisał(a)
Ja jadlam Ani czeresnie! Wczoraj! Male, ale czeresnie? W maju? Wypas
Pozdrowka!!

Najprawdopodobniej to czereśnia Marchijska. Z opisu mi pasuje....

A to przybliżenia z tej rabaty natkanej czym sie da.. Ty też docenisz taki układ rabatowy Bo my podobne gusta mamy.. i nie tylko do roślinek
Piwonia Jadwiga, baptysja i przewrotnik..

I rzut oka pod sukienkę

I oddalenie na bałągan rabatowy..

Pszczelarnia 10:58, 26 maj 2014

Różnica w kwitnieniu - ok. 2 tygodni, widzę.
Ja też lubię taki busz i doceniam.
beta 11:03, 26 maj 2014

Aniu czy to jest ta niebeiska baptysja?...bo na zdjęciu taka fioletowa wyszła...
Mala_Mi 11:06, 26 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu tez mam taka azalię ,a nawet dwie rzeczywiście slicznie kwitnie
Pozdrawiam

wrzucam jakieś obrazki z ogrodu.. i uciekam... do obowiązków... bo pół dnia mi zleciało na forum.. i nie odpowiedziałam wszystkim sorki wielkie..
Irys syberyjski HARPSWELL HAPPINESS

Kindzia - dzięki za miodunki.. komuś chyba miałam dać trochę i zapomnialam komu..pytałam sie, ale nikt sie nie przyznał.. wiec posadziłam u siebie...... nie dziękuję za kwiatki, ale za trud wykopania i przywiezienia..

Sebek 11:07, 26 maj 2014

Oblowilas się nieźle Ja tylko raz jechałem autem w takich warunkach, gdy z tyłu leżałem pod krzakami, bo fotele trzeba było poskładać Więcej wyszło by za mandat niż za te badyle, ale warto było ryzykować