Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 10:28, 26 maj 2014

kasiek napisał(a)
Upały, upały - a co na upał najlepsze? Woda!

Dziewczyny w niebowzięte

Kasia, ale jazda Aż by się chciało wskoczyć Będzie jeszcze piękniej gdy cała pergola porośnie A Twój ogród zawsze urzeka, bez względu na to ile roślinek ile roślinek w nim kwitnie 100 lat dla córci
mira 10:56, 26 maj 2014

E to takich fotek u Ciebie jeszcze nie widziałam, front i dla odmiany zachodnia nuta podobają mi się bardzo - raj w ogrodzie i tyle

pozdrawiam
paulina_wero... 11:30, 26 maj 2014

kasiek napisał(a)
Grążel juz wystawił pączka

Niesamowita ważka jak motyl (dla bystrego oka

wooow jaka czyściutka woda w oczku podziwiam jak ty to robisz do dna przejrzysta jak głębokie masz oczko? grążel cudny będzie jak zakwitnie, liście zawsze ma pod wodą czy wychodzą na wierzch? ważki piekne wiedza gdzie dobrze. pozdrawiam
Ps. fantastyczna zabawa w basenie i dla córci sto lat
zawitka 17:28, 27 maj 2014

Kasiu nie wiem czy Ci odpowiedziałam na temat złotolinu bo dziwiłaś się że tylko 1 gałązka nie ja jedną dałam sąsiadce bardzo miłej a reszta rośnie .Jak na niego patrzę to widzę twój usmiech z awatarka .Buziole
elzbieta_g 19:29, 27 maj 2014

widzę, że sezon basenowy u Was już otwarty, super frajda dla dziewczyn a może i dla mamy piękną masz róże pnącą i ważkę znalazłam
Margaret_ka 10:27, 28 maj 2014

Kasiu witaj,

Ogród przepiękny, naturalny, tajemniczy, ujmujący.
Kącik japoński ładnie wkomponowany w całość.

Wszystkiego najlepszego dla córci z okazji urodzinek.
kasiek 17:33, 29 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Zdjecia super zostawiam ślad zeby nie było hi hi hi

No a juz miałam sie obrazić

Dzieki
kasiek 17:35, 29 maj 2014

Katkak napisał(a)

Kasia, ale jazda Aż by się chciało wskoczyć Będzie jeszcze piękniej gdy cała pergola porośnie A Twój ogród zawsze urzeka, bez względu na to ile roślinek ile roślinek w nim kwitnie 100 lat dla córci

Winorosl juz puśliła się ale strasznie mi w tym roku daja w dusze robale, wciaż musze robic opryski...
Dzieki za zyczenia, roczek leci za roczkiem
kasiek 17:36, 29 maj 2014

mira napisał(a)
E to takich fotek u Ciebie jeszcze nie widziałam, front i dla odmiany zachodnia nuta podobają mi się bardzo - raj w ogrodzie i tyle

pozdrawiam

No troche pozmieniałam w tym roku
Zielone ściany zostały ale flaki w duzej mierze poukładałam kolorystycznie i gatunkowo i od razu jakoś harmonijnie się zrobiło
kasiek 17:37, 29 maj 2014

zawitka napisał(a)
Kasiu nie wiem czy Ci odpowiedziałam na temat złotolinu bo dziwiłaś się że tylko 1 gałązka nie ja jedną dałam sąsiadce bardzo miłej a reszta rośnie .Jak na niego patrzę to widzę twój usmiech z awatarka .Buziole

Super Halinko, cieszę sie że jeszcze mogłaś kogoś uszczęśliwić
Niech Ci rośnie i sąsiadce też