Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:58, 01 maj 2014

Do góry

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:57, 01 maj 2014

Do góry
Tulipanki, część.. i uciekam.... reszta wieczorkiem. Na razie kilka portretów..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:51, 01 maj 2014

Do góry
admete napisał(a)

wooooooooooooooow ale fajne
muszę się dokształcić w temacie idę do wujka gugle
ale najpierw zobacze co u Ciebie słychać

Kapryśnica jest i tyle... ale w tym roku chyba jej wybaczę poprzednie lata.. foto słabe, ale akurat padłą karta... jest na full

Kolorowy Ogród Geni 11:50, 01 maj 2014

Do góry
cdn irysy

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:49, 01 maj 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)

No to super zakup!
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Juzia i nawzajem..... jakieś fotki tobie też.. a resztę wstawię wieczorkiem..

Kaliną się zachwycam też... foto tego nie oddaje, ale jest po prostu czadowa..

A kielichowcem się nie zachwycam... jakoś nie lubię kwiatów których nie widać i ponure.. wyjątek tulipany QoN.. brzydki krzew..... więcej bym go nie kupiła..

Kolorowy Ogród Geni 11:45, 01 maj 2014

Do góry
Kochani dziękuję za komentarze

Irysy pięknie kwitną

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:45, 01 maj 2014

Do góry
alinak napisał(a)
ja już Anka łykend zaczęłam ......wczas? .....b
no nie?......milutkiego......

Ja wstałam o 7... bo pies nie wie, że weekend i można dłuzej pospać

Serduszkowo.. co za cud natury... zachwycam sie zawsze serduszkami..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:43, 01 maj 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Majówka... czas dla ogrodu i ogrodników, już jestem w blokach startowych, jeszcze kawka i trochę na wątkach, bo wieczorem jestem zgon wczoraj posadziłam dalie, ledwo kiełki miały i dobrze, posiałam jednoroczne, podwiązałam powojniki i odkryłam, że mam drugą tiarelkę życzę udanego dnia

Mariola... twoje kocimiętki.. pozbierałam siewki duże z ogrodu i przesadziłam w jedno miejsce. na razie towarzyszą i komponują sie z pełnikami.. potem na ich miejsce posadzę ożankę.. mam sporo z nasion... a teraz na puste miejsce przesadziłam.. sporo kocimiętek uzbierałam.. i na razie fajnie ten zestaw wygląda.. ale foto całości nie zrobiłam..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:39, 01 maj 2014

Do góry
Alisonek napisał(a)

Aniu a zdjęcie buka będzie, bom ciekawa jaki okaz dorwałaś dobrej nocy

Buczek pokazany Całkiem spory...szaleństwo..

Dla Ciebie kwitnące orliki.. dopiero sie rozwijają, ale już zdobią ogród Uwielbiam orliki..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:38, 01 maj 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Ania a moja zaczyna jutro fotki ,bo mój M goni do spania

Odznaczyłam sobie wątek do obejrzenia.. wieczorkiem zajrzę, a teraz obowiązki gościnne.. głupio siedzieć na forum i zaniedbać goscia Was mam co dzień, a Tercię ,raz na kilka miesięcy. Ale kilka fotek wrzucę.... jak już zrobiłam..

Nowy nabytek.. obiela.. jeszcze malutka.. ale zauroczona u Rysia z Tarnowa.... byłą na liście chciejstw
..

A to czereśnia ... naprzeciw wychodka dla szpaków... zeżrą znów do cna

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:34, 01 maj 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
Dziś dla Rzeszowa zapowiadają najładniejszą pogodę. Tak, że miłego dnia życzę.

Ja zostawiam pozdrowienia i idę oddarniać moje szmaragdy- co nie jest łatwe. Nawet nie pokazuje tego u siebie, bo boje się że poniosę klęskę w tej nierównej walce.

Jeszcze ładnie, ale na horyzoncie czarne chmury... sąsiedzi walczą w ogrodzie, a we wsi słychać ciągniki...... w szkółce wczoraj był taki ruch, że chyba wszyscy będą ozdabiać ogrody w długi weekend... była masakra ile ludzi i jakie wielkie zakupy... ale klona, buczka i korę (bo po nią pojechałam) wydarłam.. normalnie może bym nie kupiła, ale jak czekałam jak mnie skasują z korą to pałętałam sie po szkółce i tak sobie dopakowałam do auta.. z nudów

Wiec idę zaraz posadzić moje nowe dobro.. póki nie pada..

Azalie zaczynają kwitnąć, mam nadzieję, że zapowiadanych przymrozków nie będzie.. norweska nie podaje u mnie minusów.. oby tak dalej.. szkoda kwiatów

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:27, 01 maj 2014

Do góry
Mam gościa.. wiec nie posiedzę na forum, ale przy okazji spaceru z gościem po ogrodzie cyknęłam fotki... niestety skończyła sie karta.. i ...po fotkach....... ale dla Was na szczęście Pochód pierwszomajowy zaliczony
Barwy narodowe jak na święto Majowe.... czyli święto Grilla

Ogrodowe zacisze 11:26, 01 maj 2014

Do góry
Maria667 napisał(a)
I troszkę perspektywy

to chyba specjalny rodzaj irgi, bo chyba nie płożąca, że daje się ciąć na obwódkę i nie rozłazi się
a poza tym cieszę się że postarasz się być w Pisarzowicach
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:26, 01 maj 2014

Do góry
Bo kolorystycznie na rabacie teraz mam żółte żonkile, trzmieliny i wiąz z szachownicami..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:24, 01 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Pokaż obeliska bom ciekawa ja już na stale zakochana jestem w czewronych bukach... Jesli klon się nie pozbiera po przymrozkach zastąpi go obelisk

Mój pierwszy buczek

I pierwszy Klon Shirasawy Aureum... malutki.. ale niech rośnie... może da siebie radę u mnie Kolorystycznie do rabaty będzie pasował
Rododendronowy ogród II. 10:51, 01 maj 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Piękne widoki, najbardziej zawsze podobają mi się te "dzikie", leśne. No marzenie!
Dziewczyny, a gdzie pokazują te przymrozki? U mnie najlepiej sprawdza się norweska pogoda, a na tej nie ma żadnych przymrozków. Podczas ostatnich mój klon palmowy nie ucierpiał, ale rośnie w osłoniętym miejscu, za to jedyny rozpoczynający wtedy kwitnienie rh oberwał po pąkach (nawet tych zamkniętych, ale napęczniałych już) i na tym się skończyło jego szaleństwo.
Ogród, który ciągle zmieniam 10:21, 01 maj 2014

Do góry
Matylda 2 zdjęcia kiścienia obiecane ,powiem szczerze że ja przy nich nic nie robię oprócz podsypania nawozem takim do rh wiosną , na pierwszym zdjęciu większość dnia w słońcu ,drugi w cieniu pod wielką wierzbą ,ja nie widzę zasadniczej różnicy między nimi ,myślę ,że maja juz z 8 lat tak myślę ,ale dokładnie nie wiem

drugi pod wierzbą
Znowu na wsi 10:20, 01 maj 2014

Do góry

Znowu na wsi 10:16, 01 maj 2014

Do góry
Kilka widoczków z wczorajszego późnego popołudnia

Ogród, który ciągle zmieniam 10:14, 01 maj 2014

Do góry
mój M już poszerzył rabatę

c.d. nastąpi jak zdecyduję się na drzewko ,myślałam o głogu dwuszyjkowym o różowych kwiatach ,w moim rodzinnym mieście obsadzony nimi był rynek ,taki sentyment
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies