No to super , ze to ta odmiana - mam ją .... tylko podlewaj ją od czasu do czasu aby sucho za bardzo nie miała ..... Wersja przemyślana i ode mnie ostateczna ..... Pytaj w razie czego
Jednak zielone drzewko nie czerwone tak mi to najbardziej gra . Miskant Morning Light jest lekko niebieskawa i ładnie się skomponuje z szałwią
Bogdziu dziękuję .U nas nad drzwiami gniazdo mają sikorki modraszaki
Dziś jeszcze widziałam z synem jak były karmone młode ,ale już po 13-tej głucha cisza w dziurce .Bożenko czy one już wyleciały ...?
Dziekuję Jagódko za zdjecie.Pewnie musi rosnąć w pełnym słońcu.Jak pospacerowałam u siebie to dojrzałam po kątach ten dziki przetacznik do złudzenia podobny ale myślę,że ten ma większe kwiaty
bardziej rasowy.Kupiłam tylko jeden bo tak mi się wydawało.Zawsze gdzieś tam znajdzie miejsce.Może właśnie na brzegu kamieni a jak się na nie wyłoży to nie szkodzi bo ten kolorek jest piękny.Nowe piękne miejsca odsłaniasz i rosliny no i faktycznie mamy wiele takich samych.A czy masz Kolkwicję bo chyba to mało popularny ale przepiękny krzew.Moja cała w pączkach ciekawe czy do jutra rozkwitnie.Ostro działasz ,nowe rabatki a na róże cię nie korci.