Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

malgorzata_s... 13:35, 22 maj 2014

O nowa fala się tworzy Cudnie RH ja też za gęsto mam ale trudno kiedyś przesadzę może
Luki 15:52, 22 maj 2014

Aniu fakt na dzielenie troszke mało odpowiednia temperatura na zewnątrz, ale nie ma się co martwić na zapas, ale absolutnie nie podlewaj nawozem. Musisz utrzymywać wilgotność i dobrze było je okryć przynajmniej 2-3 dni przed słońce. Mało estetyczne, ale praktyczne to wbicie w ziemi patyków lub prętów i założenie cienówki jeżeli masz bądz jakiej kolwiek tkaniny, który zatrzyma nadmiar słońca, może być nawet podwójna agro
Może pare listków podeschnąć, ale jak pisałem nie martwić się na zapas i czekać, aż się dzwignie.
Drugą żurawke możesz podzielić, ale wsadź tymczasowo nawet na pare dni do doniczek i trzymaj w cieniu.

Gosiu nie tylko jedna fala ale na razie się nie chwale.
Różaneczniki ja muszę koniecznie przesadzić bo już wszystko na siebie zarasta i nawet tych niższych kwiatów nie widać.
16:00, 22 maj 2014
Luki napisał(a)

Jak pudełka z landrynkami. Mniam! Cudne kolory!

Jestem też pełna podziwu dla kolekcji żurawek. Niesamowita róznorodność. Kolory, kształty...
MAD 16:06, 22 maj 2014

Mad napisał(a)

Jak pudełka z landrynkami. Mniam! Cudne kolory!

Jestem też pełna podziwu dla kolekcji żurawek. Niesamowita róznorodność. Kolory, kształty...

Dubel profilowy mi się stworzył. Sorki za zamieszanie. Żurawki i landryny cudne!
anna_g 16:47, 22 maj 2014

Dzięki wielkie Luki - no tak podejrzewałam że jej to nie przysłuży ale co robić jak się ma czas tylko wtedy kiedy się ma... nawet żurawki się muszą dostosować... Dobrze że mi powiedziałeś o tym nawozie bo być może bym podlała dla "kurażu" Spróbuję zacieniować, agro mam z zimy z okrywania drzewek - akurat białą Dziękuję
Sebek 18:47, 22 maj 2014

O kolekcji żurawkowej wiedziałem od dawna, ale ta kolekcja rojnikow mnie powaliła Aż żal by mi było wysadzić to z tych skrzynek
Kindzia 20:11, 22 maj 2014

Dam znać, kiedy tam pojedziemy
kasiek 21:08, 22 maj 2014

Piękne RH i azalki, co z tego że za blisko skoro w kupie wyglądają najpiękniej! Śliczna kompozycja!
Mille 21:32, 22 maj 2014

Łukasz - kiedy otwierasz sklep rojnikowy? Chyba jeszcze nikt ładniej ich nie zareklamował.
Ach, gdzie by tu znaleźć dla nich miejsce.... no po prostu szkoda nie mieć!
iwonaal 22:03, 22 maj 2014

Poproszę o tę instrukcję siania żurawek.