Jutro może się dużo dziać. Będzie spotkanie z Rysiem (Richie) no i Ana przyjeżdża i odwiedzi Anulę, a przy okazji i mnie Cieszę się bardzo, a może Rysia uda się namówić na małe co nieco
Danusiu - ja to dzisiaj spać chyba nie będę z emocji
Danuś kremowe kupiłam na warsztaty ale nie zabrałam ich. Te jeszcze nie rozwinięte to od Ciebie. Ale jak tylko poszły do ziemi to głowki koloru nabrały
Jak na kiju, to lepszy cyprysik, pamiętajmy, cyprys to nieprawidłowa nazwa ( o, strażnik się odezwał)
Pamiętamy pamiętamy Ja mu jedynie imię nadałam Danuś teraz z utęsknieniem czekam na miskanta i hakone coby ruszyły bo goło i wesoło Hosty juz widziałam, że kiełki swoje puszczają więc w głownej donicy będzie ładnie. Tak się tylko zastanawiam... czy sypnąć korą? Chwasty mi nie rosną, podlewam systematycznie....
Kasiu, wstyd ale musze zapytać- jak mam dodać ogród do ulubionych???? Jakas niekumata jestem
Ja go dodałam do ulubionych w mojej przeglądarce (nie wiem jaka jest u Ciebie). Na pasku przeglądarki jest zakładka ulubione, jak na nią klikniesz to pojawi sie opcja "dodaj do ulubionych" - tylko musisz mieć dany ogród otwarty. Mam nadzieję , że pomogłam.
Do przeglądarki to wiem, tylko w powiadomieniach widzę "obserwowane wątki" i byłam ciekawa jak mam tu dodać wątek , szczególnie teraz kiedy jest juz tak dużo ogrodów
Napisz posta w danym wątku i ukaże się zaznaczenie, zrób "ptaszka" wtedy w kwadraciku