Dzięki Basiu za głos... na podporze bardzo mi w tym przypadku nie zależy, bo jako tako hortki mają metalowe, bardziej na żywszej plamie... choć 2w1 mnie zadowala
ps. Melduję, ze popadało dziś, z czego się bardzo cieszę
Krag? Nie przegapiłaś... będzie będzie w przyszłym myślę... przez Wielkanoc, akcja firanki u krawcowych wszędzie więc z moim siedziskiem poduchami troche obsuwy jest
Mirella masz gdzieś foto anabelek już w zaawansowanym rozkwicie z rozplenicami? Chętnie zerknę niby mam sadzonki rozplenic... choć póki co bardziej skłaniam się Hacone - fajną plamę da... za anabelkami mam gracki czyli znów zielone
No co się dziwisz... trawa to trawa... a że trochę inna hmmm... pewnie myślał, że nawozu więcej dałaś i biedna poszła pod nóż
Mój eM takie jest nieogrodowy.... jak byłam w dość zaawansowanej ciąży ogarniał kosiarką trawnik, przeżywałam horror... biedne drzewka prawie każde trącił
ps. O jakiej odmianie hacone piszesz, że wolnorosnąca? all gold?
Hej Ania zapraszam
Tak przez te 3 lata rozbujał się, ale też rośliny sadziliśmy większe - troszkę w ogrodzie ich było przed rewolucją więc trzeba było rozmiarem się do nich dopasować
A wiesz, że nie wrzucałam fot z czasu tworzenia... Poszukam - w weekend przy czasie wrzucę
U mnie hakone bardzo się kładzie i jest nizutkie - pytanie jak u Ciebie rośnie? Bo ostatnio u Majki były takie kępy, że aż mi oczy wyszły z orbit
Ale pośród tej zieleni taka błyszcząca wielka kępa wyglądałaby cudnie - dobry pomysł