co do róż piennych nie poddaję się , zamierzam kupić w tym roku trzeci komplet ( do trzech razy sztuka), lecz tym razem je super zabezpieczę. Dziękuję Sebek zrobię tak jak pisałeś. Zwłaszcza że jak zdejmowałam z nich agrowłókninę pędy były zielone, tylko potem przyszły mrozki a mi nie chciało się ich drugi raz zawijać. Po prostu za wcześnie zdjęłam zabezpieczenie.
Masz rację Kasiu. Niewielu ludzi na tyle energii i pasji w tym co robią. Podziwiam Szefową na każdym kroku i sam chciałbym mieć kiedyś taką jakbym gdzieś pracował
To jest świetny pomysł Najwyżej staniesz z tabliczką z napisem "Sebek"
Albo wejdziesz na jakieś najwyższe stoisko, żeby Cię widać było z każdego zakątka hali
Będę po 14
Kochani po naszej kolacji i nie tylko wszytsko było wporządku .Nasza Szefowa oprócz tego , że z nami popisuje bardzo ciężko pracuje . Słuchajcie w niej tyle siły ... jest niezastąpiona ! więc jak jej z nami nie ma gania po ogródkach , sadzi , przesadza , doradza , objeżdża okoliczne ogrodnicze sklepy wokół całej warszawy .
Na końcu, ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę. Na prawdę się nie spodziewałem, ale macie rację - nasze ogrody i własnoręcznie wyhodowane kwiaty są największą nagrodą
Wymienione osoby otrzymają w nagrodę komplety książek - poradników z serii Mój ogród od A do Z, ufundowanych przez wydawnictwo Natalis. Wyślemy je pocztą.
Gratulujemy zwycięzcom!
Czy kolejność jest przypadkowa ??? Nie ma pierwszych i ostatnich jak rozumiem???
Oczywiście gratuluję ,gratuluję ! Pytam z ciekawości
Kolejność jest alfabetyczna jakby co. Nie ma numeracji miejsc