Piękna choinka
Asiu inaczej a latem planuję więcej zmian Domek z Jyska , zabrałam z ekspozycji, nie mieli wyjscia musieli mi sprzedać tak mi sie u Justyny Stychaz spodobał, ze musiałam go mieć
Bardzo ładną masz choinkę Ps Spóźnione ale szczere gratulacje
Dziękuję Ci bardzo za informację o świecach
Ale dekoracje super. Białe gwiazdy nabyłaś czy własnoręcznie wykonane?
Renia Paulinkowe aniołki rozpoznaję, gwiazdy chyba też Paulinkowe? Ten biały kolor mnie myli. Renia pamiętasz na której stronie u Ciebie latem były rozważania o różach?
Renia szopka córki piękna Mam nadzieję że może jednak docenią w szkole, choć mam inne przykre doświadczenie.Niedawno zobaczyłam u synka na biurku świetny rysunek -białą kartkę a4 wypełniał wizerunek taleza z zupą obok charakterystyczna azjatycka łyżka i pałeczki. Czarna zdecydowana kreska,świetna kompozycja a temat...moje wspomnienie z wakacji.Ależ się uśmiałam -tę zupę wcinaliśmy prawie codzień! Co za ironiczne podejście do ogranego tematu Dostał 3.
popieram
Fajna kolorystyka
Piękne jest to zdjęcie
Noo piękny jest W prostocie siła!!! Może mojemu jeszcze trochę jemioły dorzucę PS A jak plotłaś ten wianek to chyba z takich krótszych gałązek bo ja zrobiłam bardziej taki "nieuporządkowany" ... u Ciebie zaś gałązki równiutko się układają