Krysi pomysł na limkę dobry.
Ale jak dajesz róże na jednej z rabat (tam gdzie żurawki pomarańczowe), a chciałaś jeżówki, to może jeżówki daj tutaj.. Green Jewel będzie w podobnej kolorystyce, albo lekki pomarańcz czy żółty. I wybieraj odmiany z jeżykiem po środku, bez wynalazków, ładniej i dłużej kwitną, ładne są tez jak przekwitną. A może eteryczna Paradoxa????
No nie wiem czy jak zawsze czegoś nie pomieszałam, ale słyszałam, że głównie pod rodki Ale chyba nie
Reniu, jak chcesz, to mogę jutro Ci cyknąć ich fotkę, one dość wysokie są i już prawie przekwitają, można by je fajnie połączyć z niskimi jakimiś, np Stella d'Oro. Jakbyś chciała, to ja po moich tynkach, czyli gdzieś w drugiej połowie lipca będę robiła z nimi porządek, to mogę Ci ukopać i pod koniec lipca będę śmigała S8 w stronę Wrocławia najprawdopodobniej, to mogę podrzucić Moja mama ma jeszcze takie późniejsze, ale pomarańczowe.
Aniu
Pomysł z Green Jewel świetny jesli chodzi o kolorystykę bomba tylko wlaśnie doczytałam, ze ona najwyżej do 80cm dorasta a ja tam chcialam zabudować ten róg na wysokość 120-150cm
Może poczekam do przyszłego sezonu jak gracki podrosną i się zobaczy