Kasiu dziękuję za radę, ale ten wklęsły łuk ma ewentualnie być pomocny przy wjeździe dużych pojazdów na tył działki, jak go zrobię w drugą stronę to zapewne zostałby rozjechany a muszę zostawić przejazd bo działka na dole jest bardzo obniżona i mając możliwość będę chciała nawozić ziemię więc przejazd musi być.
a ten mały łuczek przy domu nie konweniuje mi z bryłą domu pasuje mi tam prosty róg, zresztą tam będą trawy z bukszpanami więc " złagodzą kanty
Zbyszku, u nas dziś + 20 stopni było, bardzo ciepło....... ludziom chyba też ...widziałam dużo osób w krótkich spodenkach. Jedni mają zdolność szybkiego przystosowywania się do warunków atmosferycznych, a inni zimowo jeszcze
Dziękujemy za pozdrowienia i życzymy dużo wiosennej radości
Aniu tak sobie właśnie siedzę i kombinuję rabatę bylinową, na froncie tz.n na razie planuje na kartce żeby jak ruszę z ogrodem mieć wszystko obcykane co i jak co to u Ciebie tak pięknie kwitło w zeszłym roku?? o tu na zdjęciu ... jest zjawiskowe
Konrad... ludzie czasami niegodni są nazywać sie świniami..... bo co winna świnia, że lubi mieszkać w chlewie... .
Trzymam kciuki z Alfę.
I jedno z ulubionych haseł Małej MI
Brakuje 7 smaragdów aby dokończyć żywopłot
Za dwa tygodnie może zakończę dwuletnią akcję pt.zielona ściana i z czystym sumieniem pozwolę sobie na kupno bukszpanów, trawek itd. Dopóki nie ma smaragdów dopóty trwam w postanowieniu
Aniu cudna wiosna u Ciebie!!!!
Piękne te tulipanki , a w czym one są (chodzi o to zielone) bo fajnie to wygląda i potem same liście nie będą denerwować na gołej ziemi!,
bodziszki od Ciebie budzą się do życia i już się nie mogę doczekać ich kwiateczków