Kamilko, nawet nie wiesz jak mnie ciesza takie zdjęcia z pierwszymi zielonymi Super!!! Nareszcie zaczyna się coś dziać Kciuki będę trzymać dalej! Buziaki
Sylwia, jak masz problem z dostaniem wielopniowej Nigry to możesz posadz kilka do jednego dołka. Renia w taki spoób posadziła graby kolumnowe
Już długo to wałkujemy.Dziewczyny radzą wielopniowe i Danusia także.Poleca śliwe wiśniową Nigra w pasie,kilka sztuk,tylko nie umiem sobie wyobrazić tego nasadzenia.Czy ktoś posiada taką wielopniową Nigrę?
Czy na brzozowej będą trawy? Pamiętam, że Twój eM kocha trawy Do Sycowa muszę się wybrać! W tamtym roku planowaliśmy i na planach niestety tylko się skończyło. Pozdrawiam Aguś
U nas dzisiaj +8 Topi sie śnieg, ktory bardziej błotną breję przypomina A na oknie: trawa cytrynowa do doniczek...zobaczymy co z niej wyjdzie
czy kwiaty w sesleri można uznać za początek wiosny Pani od traw?
Super!!! Niech idzie, biegnie, pędzi Jadę jutro do do drugiego ogrodu-może i ja zobaczę taki kwiatek w seslerii
Sesleria kwitnie.idzie wiosna
Poli wrzucaj przypomnienie Niejednemu sie przyda, nawet jak ma zapisane w 3 miejscach- jak ja Poli jedziesz na giełdę 25.02??? Teraz ja kierowca