Aniu, odżyje, co roku tak samo robię już u mnie mnóstwo nowych zieloniutkich, ale nie miałam okazji zdjęć zrobić, ale wiem że cykor jednak ci towarzyszył
Tak było Weroniko w ubiegłym roku była oszałamiająco piękna i kwitła chyba więcej, jak miesiąc, zaskoczyła mnie serdecznie odwzajemniam pozdrowienia
i przy okazji donice z głogownikami z bluszczami i trawami, ale trawki dopiero kiełki pokazują
a tak moje psiaki wydeptały tę roślinę, ciągle nazwa mai umyka, tam w drzewach pełno gołębi, a dołem moje żerują potem odpuszczają i na nowo cały dywan
Marzenko, codziennie u mnie przymrozki, chyba raz nie było, ale za to mgła taka była, ze nic nie było widać...
bukszpany, które z Tobą kupiłam na giełdzie zostały posadzone właściwie, na dół kamienie, kompost z ziemią i w nóżki bluszcze, rozrosły się niesamowicie, a takie letnie te bluszcze
Sporo mam piwoni, ale nie wszystkie kwitną, może jak je przesadzę w lepszą glebę to przestaną kaprysić
Irenko, jeżeli interesują Cię ceny pieska to daj mi namiary na prywatną pocztę, prześlę Ci cennik. Ja póki co zrezygnowałam, wolałabym większego pieska
Ta piwonia rośnie tak do 80 cm, ma fajny bonus, łodygi z kwiatami nie wykładają się
Stożki fajny pomysł...ciekawe czy możliwe jest takie cięcie, doszkolić sie mus
i głogownik w zbliżeniu
a tu te, co zostały na zewnątrz, cięte w murek, też super w tę zimę dały radę...uwielbiam ich fuksjowe przyrosty
Będę ciąć, to lubię, ale muszę uważać podwójnie, nic tylko to lekarze mi zalecają
Wewnątrz zejdzie jeszcze do końca marca, a potem już będzie lepiej, bo zewnętrzne prace ekipy będą robić, ja tylko jakieś upiększenia i ogród
wózek ruszył do pracy, wyciągnął M. donice z głogowniakmi szczepionymi na pniu; przetrwały rewelacyjnie, piękne przyrosty, dosypane mają ziemię i w nogach bluszcze, które u mnie o dziwo przezimowały i moje trawki
białe donice poszły w róg
Haniu, w ciągu dnia i do 20 dochodzi, ale w nocy nadal mrozik i rankiem wszystko zmrożone, myślę, ze nie tak duży, ale do 4 dochodzi;
bez Was trudno się żyje, tęskni się
tulipany wychodzą, część ma białe czubki na listkch, ale myślę, że kwiaty będą ok
Pogoda troszeczke sie zmienia sniegiem ciagle pruszy ale i sloneczko mnie czasami odwiedza
Wiec jest nadzieja
Znalazlam zdjecie jak mozna przyciac bukszpany fajnie cos innego