Irenko, u mnie tak wysiewają się niezapominajki. Są wszędzie. Białych fiołków u mnie nie ma. Muszę je gdzieś poszukać.

niezapominajki tez u mnie wszędzie, ale jakoś na fotach ich uroda nie wychodzi
no ja takie klimaty lubie i rewolucje też własnie sadze szpaler host zwykłych zielonych
co to jest z przodu ten szpalerek nie rozpoznaję
Mira, to złocień ogrodowy Clara Curtis, a dalej na końcu bodziszki, dziś juz po nich, na płask połamane

rewolucję mus dokończyć na jednej z cisowych rabat, na szybko przenoszone rośliny, w środku mi się nie podoba, będę dokładać stożki i kule z cisa i trzmieliny na pniu, a dopiero na pozostałej powierzchni byliny, na nowo ułożę, jak przekwitną
Tusiala/ Marta
jeśli mają zbrązowiałe kocówki, to tylko to ciachnij, reszta na nowo ze środka nowe puści

dzięki
iwoonal.......dzięki wielkie, czasami jak nie patrze na chwasty, też lubię na nowo odkrywać zakamarki
Kondziu....no widzisz, dałabym ci, jak zawitasz, ukopię ci mnóstwo, bo one plenne bardzo
a teraz wylazły te ładne paprocie, choc pióropusz strusi też lubię

te wolno rosną, nazwę zapomniałam, ale chyba wietlica japońska, czy jakoś takoś...
AgnieszkaW....oj współczuję, na pewno nie jest lekko pracować w takich warunkach, ale na fotach tego nie widać

dzięki za pochwały, gdyby nie szkody robione przez psy, byłoby ładniej
a takie kfiotki w trawniku wyrosły