Magda, mnie się wydaje, że ta hortensja za dereniami nie będzie zupełnie widoczna (chyba, że od strony ulicy). Ivory Hallo będzie ładnie wyglądać z ciemnymi cisami, hortensje też, jednak wybrałabym albo jedno, albo drugie.
Kasiu ale fajne spotkanie było Nadrobiłam wszystko z rumieńcem na twarzy Jak fajnie że was wszystkie znam Ja powoli z pyłu wychodzę ale niestety kontuzja mnie dopadła i dzisiaj klops
Buziam No i gratki na 500
A teraz roślinki które dostałam od Irenki z Miłkowa w zeszłym roku: lawenda ładnie się ukorzeniła i żurawki lawenda przycięta jak Madżenka doradziła.Lawenda do rozsadzenia.
Na ten tydzień prace zakończoneeeeeee finitoooooo, eM ma przesadzić dwa smaragdy cobym mogła zamówić cisy na żywopłot dzielący ogród na dwie części, już wiem że u Pudełki są większe, w przyszły weekend pojadę je obejrzeć...z góry to teraz wygląda tak...Z lewej strony za srebną kulą na pniu będzie posadzony klon jesionolistny Variegatum ta rabata będzie biało, fioletowa
Między smaragdem i choinką żywopłot z cisa na przewężeniu druga bramka z powojnikiem...