Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:34, 08 kwi 2014

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:32, 08 kwi 2014

Do góry
Irena - pies staruszek najchętniej siedzi na polu.... ale pod warunkiem, że z nami ..

Sebek - z wiekiem coraz mniej dystansu.. do siebie i innych...... i dystans do bycia u Was na razie sie zwiększa.. nie mam szans nadrobić..

Karolina - po nocy sprawdzam jak świecą lampki.. ale do ciemnego robimy... to duży ogród i dużo roboty..

Ula- bo to nie teatr , a cyrk.. czyli swój cyrk i małpy swoje

Luki - to był spontan....

Aniu - lampki tu nie będzie... bo cisy możę fajnie wyglądają na tle ściany... ale każdy wchodzący tez wygląda.. i niestety nie fajnie ..

Alka -

Grembosia - bo ja miałam być chłopakiem... może dlatego mam jajca

Baraga - fariatka jestem... to fakt...

Borbetka - już keidyś mnie porównałaś do pewnej kabareciarki

Agniecha - te tulipany świetne są

Reszcie macham i pozdrawiam... i ruszyłam dupsko na ćwiczenia.. do wiejskiego ośrodka,. czyli zajęcia w szkole.... jakoś nie potrafię sama sie zmobilizować.. iec po dniu w ogrodzie i wieczorku na zajęciach.. jestem zgon.

Tulipki botaniczne

Nie powala na kolana widok niezapominajek i Angelik... zresztą to na Angeliki nie wygląda...

Botaniczne Tarda..

W ogródku Iwony 22:31, 08 kwi 2014

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Obiecane kwiaty pierisa z bliska - dla Basi

Dzięki Nieustannie się nim zachwycam
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:29, 08 kwi 2014

Do góry
był taki

A teraz jest taki

Wierny towarzysz

I towarzyszka
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:29, 08 kwi 2014

Do góry
Ukradłam zdjęcie Marcie

Zielona napisał(a)

to moja inspiracja tarasowa wiem mniej więcej jak to ma wyglądać
Ogród z platanem. 22:28, 08 kwi 2014

Do góry
Szafirki zachwycają, uwielbiam je.

A to są ponoć łzy jednorożców .
Pszczelarnia 22:28, 08 kwi 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

I ułudka w korycie kamiennym pod sosną (bardzo długie kwitnienie):

[/img]

CUDO! Ułudkę mam i bardzo lubię, ale w tym korycie mnie powaliła na kolana!

Ewa, a co Ty tam trzymasz na tym zdjęciu? Jakieś grabie bez zębów? Czy to jakaś metafora?
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:27, 08 kwi 2014

Do góry
kasiek napisał(a)
Dla wprawnego oka - szpak
[img

widzę jegomościamagnolia pięknie kwitnie
Ogród Eli 22:25, 08 kwi 2014

Do góry
kurcze,u mnie znowu leje, niby dobrze bo zapas wody potrzebny ale znów nie wlezę na moje gliniane rabat z dwa dni, i trawa zacznie szaleć

szafirek nocną porą
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:25, 08 kwi 2014

Do góry

Zrobiłam nowego bonsaia z jałowca

Bajkowy ogród Weroniki 22:22, 08 kwi 2014

Do góry
Monteverde, u mnie kwiatuszki się rozwijają gdzie zdąży przyświecić słoneczko, ale pamiętajmy, że to początek kwietnia a nie maj. Ja podlewałam nawozem róże, i trochę zaczynające kwitnienie tulipany. Floksy szydlaste opadną z zeszłorocznych suchych igiełek i puszczą zielone listki i zaraz kwiaty, cierpliwości. Podziwiałam Twoje szafirki dwukolorowe, moje jedne przesuszone jakieś ale dalej cała gromadka dopiero w pączkach. Dostała deszczyku to pewnie pokaże swoją urodę. Pozdrawiam Aniu.

Omieg kaukaski też pokazuje pierwsze kwiaty.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:21, 08 kwi 2014

Do góry
Agata dziękuje ale jednak jeszcze mało jest 'ekstra' miejsc

Marta dziękuje bardzo, jeszcze większośc kulek wymaga poprawy, ale w przyszlym roku już będzie idealnie. Pzesiadam się teraz z wielkiej przeciętności na poprawny ogród, kolejny etap to dopieszczony i może pod koniec będę sam uważał, że tak jest. Teraz mam troszke inne zdanie

Aniu proszę bardzo

Irenko no ogrodowisko już u mnie zawitało na maksa i namieszało w głowie ale żeby źle nie zrozumieć jestem zadowolony tylko nie spodziewałem się, że aż tyle roślin będzie mi potrzebne
Rozchodnik to najzwyklejszy Matrona, ale bardzo go lubie
Piesek ma się bardzo dobrze
Zabrała go siostra i na cześć ulubionej książeczki mojego chrześniaka 'Ciapek i przyjaciele' piesek został Ciapkiem
Przedstawiam Ciapka

Karolino płaciłem standardową cene, a nawet za 'mniejsze' troszke wyhandlowałem
Również pozdrawiam.

Magda szaleje, szaleje, ale coś mnie teraz energia i zapał opuściły. Denerwują mnie pustki na rabatach w tak wielu miejscach,a nie chce sadzić czego popadnie, bo będę niezadowolony i znowu wszystko do zmian.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:19, 08 kwi 2014

Do góry
Ola - magnolie kuszą... jak jadę to wszędzie je widzę A u sąsiadki jest tak olbrzymia.... napatrzeć sie nie mogę

Agata - ja już nie nadążam za Twoimi avatarkami... jestem wzrokowiec i zapamiętuję obrazki..

Mirka - zostaw foto... po to forum... moje w donicach, bo tam je upilnuję z podlewaniem.. a w ogrodzie nie mam miejsca które będzie nieruszane przez rok.

Nikita, Kondzio, - to raczej nie teatrzyk, a cyrk..

Kitek - wszystkie magnolie z czasem są duże..

Tusiala - chyba Ty sie pytałaś o robienie kółek.. a ja nie odpowiedziałam, sorki zapomniałam.... wbijam w środek pręta i jadę kółko za pomocą sznurka i czegoś tam na końcu.. taki duży cyrkiel, albo krowa na paliku

Magda - u mnie dużo rzeczy nie zrobionych.,bo ciągle nie było czasu... same prowizorki...

Ela _g - wiśnia jako drzewo nie przemarza.. ale kwiatki niestety potrafią zmarznąć.. i mam ładne drzewko

I jakiś obrazek... dzielę posty na krótsze...

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:18, 08 kwi 2014

Do góry
Dla wprawnego oka - szpak

W japońcu nareszcie budza się klony

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:18, 08 kwi 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Podziwiam Twoje bo mi się nie udały
Jedne nie wyszły spod żurawek, inne zostały zagłuszone mini-żonkilami, a te które wsadzone "solo" chyba za mocno w cieniu i cieńkie są
Ogród pod trzema dębami 22:17, 08 kwi 2014

Do góry
tusiawka napisał(a)

Sasanki

Dzielone z większej kępy, więc w tym roku malutkie.

Ostatnio właśnie myślałam o sasankach zainspirowana wielką kępą u mojej ciotki. O tej porze może tworzyć piękne fioletowe plamy zanim zakwitnie szałwia, lawenda. Kupię sobie do siebie.

Wszystkie kwiaty piękne u Ciebie .
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 22:14, 08 kwi 2014

Do góry
Marta7 napisał(a)
Moja werbena patagońska-nie mam z nią kompletnie doświadczenia!Wysiałam ją i co dalej?

Kurcze a u mnie tak marnie zeszła. W tamtym roku miałam tylko jedną. Zeszło troszkę więcej, ale wszystkie mi padły. Ostała się tylko jedna bidulka.Pięknie kwitła.
W tym roku zebrałam nasionka z tej jednej i posiałam, mam sztuk 10, a ile przeżyje to się okaże .

Jak nie będziesz miała gdzie sadzić to się kłaniam nisko
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:12, 08 kwi 2014

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:08, 08 kwi 2014

Do góry
Walczę w ogrodzie w wolnych chwilach... wiec nie ma mnie na forum.... na szybciutko odpowiem.. i dzięki że zaglądacie.. fotek dziś nie robiłam, więc jak coś wstawię to wczorajsze.
Mam tylko z telefonu. mojego ogrodnika.. wącha fiołki.... no i trochę ich wykopał.. sporo wykopał..

I dziwi się, że ja sie dziwię Ta rabata musi być z powodu psa beznadziejna

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 22:08, 08 kwi 2014

Do góry
Na froncie zakwitła na biało tawuła wczesna.

Magnolia Susan rozkwita...

I mahonia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies