Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Nikita 21:23, 04 maj 2014

Kasiu widzę, że u ciebie też troszkę przymroziło...u mnie dostały młode listki pierisów...nie wiem czy je obciąć, czy czekać z nadzieją, że odbiją....

Pozdrawiam majowo, życząc plusowych temperatur.....
Kasik 21:31, 04 maj 2014

Magnolka - bliżej trochę. zastanawiam się czy ona wypości jeszcze liście.

Kasik 21:31, 04 maj 2014

Nikita - to taki żal.
Człowiek się napracuje, a potem to wszystko pryska jak bańka mydlana.
Gardenarium 11:59, 05 maj 2014

Klonik na rabacie będzie ładnie wyglądał

Instagram Ogrodowiska
Kasik 18:24, 05 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Klonik na rabacie będzie ładnie wyglądał

Bardzo dziękuję Danusiu - myślę, że to jest dobre miejsce dla klona. Muszę tylko znaleźć jakiś fajny egzemplarz.
Kindzia 18:55, 05 maj 2014

Buuuu, kwiatuchy dostały Chyba magnolia wypuści listki, przecież cała nie zmarzła. Zapytaj Bogdzi, ma magnolie...szkoda rodka
Ale zakupy ładne zrobiłaś
Wstrzymaj się z tymi żurawkami, może u nas Ci będą pasowały. U Was zawsze kupić możesz przecież. Wytrzymasz jeszcze te dwa tygodnie, niecałe

Jednak wytargowałaś po 1,50 zł !!!

Dużżżżżżo buziaków
Kasik 19:06, 05 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Buuuu, kwiatuchy dostały Chyba magnolia wypuści listki, przecież cała nie zmarzła. Zapytaj Bogdzi, ma magnolie...szkoda rodka
Ale zakupy ładne zrobiłaś
Wstrzymaj się z tymi żurawkami, może u nas Ci będą pasowały. U Was zawsze kupić możesz przecież. Wytrzymasz jeszcze te dwa tygodnie, niecałe

Jednak wytargowałaś po 1,50 zł !!!

Dużżżżżżo buziaków

Pojadę jeszcze u nas na rynek warzywno -kwiatowy -tam w tamtym roku kupiłam ładne i po 8 zł. - może dostanę. A jak nie, to może u Was. Targować nie musiałam, zapytałam czy cena 1,50 przy większej ilości jest aktualna, a Pan powiedział, że tak. Mam nadzieje, że zdania nie zmieni.
Kindzia 19:10, 05 maj 2014

Kasik napisał(a)

Pojadę jeszcze u nas na rynek warzywno -kwiatowy -tam w tamtym roku kupiłam ładne i po 8 zł. - może dostanę. A jak nie, to może u Was. Targować nie musiałam, zapytałam czy cena 1,50 przy większej ilości jest aktualna, a Pan powiedział, że tak. Mam nadzieje, że zdania nie zmieni.

Moje po 8 nie były za duże, ale to jeszcze wcześnie...W zeszłym roku za wielgaśne w Pisarzowicach (albo koniec lipca, albo sierpień to był) płaciłam po 12 zł. Ale nie chciałam ich dzielić, chcę dużą falbankę na skarpie Tez cierpliwością ogrodową nie grzeszę...patrz moje rozdrapywane systematycznie buki
Oby nie zmienił, liczyłam się z ceną 2 zł...
Kasik 19:32, 05 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Moje po 8 nie były za duże, ale to jeszcze wcześnie...W zeszłym roku za wielgaśne w Pisarzowicach (albo koniec lipca, albo sierpień to był) płaciłam po 12 zł. Ale nie chciałam ich dzielić, chcę dużą falbankę na skarpie Tez cierpliwością ogrodową nie grzeszę...patrz moje rozdrapywane systematycznie buki
Oby nie zmienił, liczyłam się z ceną 2 zł...

Ja też nie będę dzieliła, choć mam ich trochę i byłoby co dzielić. Ja chce mieć efekt od razu, a te małe "pipsztoki "go nie zapewnią.

Buziak
JulkAd 20:30, 05 maj 2014

A ja przyszłam się przywitać, bo przez moje zaniedbanie "O".... Twój ogród mi umknął...Kindzia mnie tu skierowała, więc mówię dzień dobry, a właściwie dobry wieczór i wracam do lektury -początków Waszego ogrodu