Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:02, 02 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Szafirki w bukszpanach bardzo mnie cieszą

Aniu pamiętasz jak nazywają się te trawki pomiędzy bukszpanami?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:49, 02 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Pozdrowienia dla odwiedzających, aby ciepełko wiosny przyszło do nas jak najwcześniej. dalej szukam taszczenia wszystkiego

CUDNY WIDOK!!!! czekam z utęsknieniem...
Ogródek Iwony 20:20, 01 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwonko ależ cudne podsumowanie dekalogu

Ewa777 napisał(a)
Mi też bardzo się spodobało Twój rachunek do dekalogu To tak jakby podsumowanie starego roku

Aniu, Ewo pięknie dziękuję. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam życzę.
Podsumowanie fotograficzne też będzie, ale za kilka dni. Nie zdążyłam odebrać komputera z naprawy. Nie chciało mi się jechać pociągiem i czekać w taką aurę na peronach. 15 km, a u mnie wyprawa na 4 godziny

lojalna_ napisał(a)
Buziaczki Iwka zdrówka i radosci z kazdego dnia

Jolu, dzięki wielkie. Życzenia zostawiłam u Ciebie. Buziam.

Kondziowy ogrod cz II 22:49, 31 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
oj widzę, ze po Swiętach jakiś diabełek Cie dopadł i po troszę Cię rozumie bo ileż mozna dawać to samo, ale z drugiej strony wiem, że to taka depresja zimowa a w ogrodzie sezon ogórkowy... POwtórzę to co napisałam u Małej_mi> Ogrody bylinowe NIGDY się nie znudzą, nigdy nie są takie same bo nigdy nie mamy pewności jak urosną byliny w danym roku. Uwielbiam to czekanie na dane rośliny chyba w myśl powiedzenia "lepiej gonić króliczka niż złapać go'
Konrad wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Andrzeja na Nowy Rok
Aniu wiem ale jakos tak przyszło do mnie takie zniechęcenie do wszystkiego ale pewnie minie mam taka nadzieje jescze tyle roz zakwitnie ja tez ci życzę szczęśliwego nowego roku i wszystkiego co najlepsze
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:31, 31 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ja w jakiejś innej strefie klimatycznej zyję... U mnie w nocy było -5. Ale od jutra odwilz, czy to lepiej?

u mnie teraz niespełna -3 ale wieje....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:30, 31 gru 2014

Do góry
dzisiaj otrzymałam takie życzenia:

"Czego powinniśmy życzyć sobie z okazji nadchodzącego Nowego Roku? Oczywiście zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, realizacji planów. Oczywiście miłości, przyjaciół, pozytywnych emocji. Lista zawsze jest długa. I tak powinno być. Ja dzisiaj życzę Wam, by koniec 2015r przyniósł radość z powodu spełnienia tych wszystkich życzeń. Dobrego nadchodzącego Roku"

Wiem, że te życzenia były napisane z głębi serca. Dlatego przekierowuje je dalej... Wszystkim, którzy mnie odwiedzają, dopingują, chwalą, ale i tym którzy czytają w 'ukryciu' oraz tym którzy mnie lubią i tym którym się naraziłam, życzę z całego serca Dobrego Roku
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:20, 31 gru 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ten zestaw kawowy na paterze chwycił mnie za serce.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:07, 31 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
raport śniegowy bez zmian, chociaż dzisiaj mocno wieje i z lekka pada, za to temperatura zgodnie z zapowiedziami się sprawdziła, teraz jest -5, wczoraj było -10.
Ogród się nie zmienił więc nie chce mi się wychodzić by go fotografować

Ja w jakiejś innej strefie klimatycznej zyję... U mnie w nocy było -5. Ale od jutra odwilz, czy to lepiej?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:16, 31 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
to jeszcze odrobina świąt w różu

Ten zestaw kawowy na paterze chwycił mnie za serce.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:41, 31 gru 2014

Do góry
raport śniegowy bez zmian, chociaż dzisiaj mocno wieje i z lekka pada, za to temperatura zgodnie z zapowiedziami się sprawdziła, teraz jest -5, wczoraj było -10.
Ogród się nie zmienił więc nie chce mi się wychodzić by go fotografować
Ogródek Iwony 09:23, 31 gru 2014

Do góry
Iwonko ależ cudne podsumowanie dekalogu
Ogródek Iwony 14:27, 30 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

faktycznie miałam blokade mózgu :/
oj tam zaraz blokade mózgu
Ogródek Iwony 14:16, 30 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

kochana naklikujesz na ten zielony napis Mira i pokazuje się napisz wiadomość

faktycznie miałam blokade mózgu :/
Ogródek Iwony 14:15, 30 gru 2014

Do góry
siakowa napisał(a)

na priva bym wysłaąl ale nie masz...moge tu?
Sab simplex

kochana naklikujesz na ten zielony napis Mira i pokazuje się napisz wiadomość
Pszczelarnia 23:53, 29 gru 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
mam to samo Alinko ... nigdy nie zapomnę tamtej zimy ... tamtego ciepła bijącego nie tylko ! od pieca ... tamtego stołu i kilkunastu rozgadanych dziefczyn ... tamtego ogniska ... światełek na grabiach absolutnie nr 1 w świecie grabiowego rzemiosła ... no dobra nawet nart nie zapomnę i Anek pewnie też nie bo założę się, że nigdy przed tym i nigdy po tym nie zjeżdżała z górki z taką rozdartą niemotą )))))))))))))))))) ...
uśmiałam się
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:51, 29 gru 2014

Do góry
ależ cudna choinka!!! w moich kolorach, świecznik ten na komodzie też cudny (nie mam takiego) gdybym kupiła to mój M mnie w kaftan zaketła bo twierdzi że moja półka (taka do przetrzymywania tego czego się nie używa w tej chwili) już więcej nie pomieści...
poproszę o przepis makowca na przyszłość
odchudzanie od Nowego Roku
Ogródek Iwony 22:50, 29 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwonko ja swojej werbeny nie zbierałam, mogę pościnać kilkanaście kwiatostanów i wysłać do Ciebie listem

Aniu, chętnie się na to piszę, dziękuję ci bardzo
Pszczelarnia 22:26, 29 gru 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

No to najlepsza okazja, wpisuj na tą listę:,,będe więcej wstawiac zdjec i tekstów na Ogrodowisku"

Bombka piękna , mam nadzieję ze Mariolka nas tego wszystkiego nauczy w czasie ferii bo tak jesteśmy z nią umówione. Piękna ta bombka ale jedna za mało. Kiedyś takich bawełnianych koronek było wszędzie pełno a skąd wziac je dzis???

Bożenko w pasmanteryjnych widziałam różne takie.
Pszczelarnia 22:26, 29 gru 2014

Do góry
mira napisał(a)
Wdziałam ślicznego ślimaczka na kiermaszu w Krakowie, miałam w koszyku ale jak sobie przypomniałam ślimaki prawdziwe to wystawiłam biedaka bo co jak co ale przez chwilę chcę mieć spokój

Twoje ozdoby urokliwe.

hahahaha jak zobaczyłam u Ewy tego ślimaka słomianego o tym samym pomyślałam a w kolejnym poście swoje myśli wyczytałam w Twoim poście
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:21, 29 gru 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

W tym roku 12 lutego już kwitły u mnie pierwsze krokusy (zdjęcia mam z tego dnia), jak nigdy dotąd , mam nadzieję ze w tym roku też tak będzie.
Bożenko i tej wersji będziemy się trzymać u mnie według zdjęć krokusy wyszły 20.02, ale coś mi się nie zgadza, bo pierwsze były przed domem a tych zdjęć nie widzę...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies