Jeden z moich świerków srebrnych robi się nie tyle brązowy co różowy. Czy da się go uratować czy lepiej go wyciąć? Mam ich trochę ale tylko on taki...
W zeszłym roku dostał nawozu do iglaków, był pryskany Promanalem i jeszcze środkiem na przędziorki a teraz to już nie wiem
śliczne masz kulki ja mam 3 bukszpany dochodowane z gałązki z koszyczka wielkanocnego , rosną jak chcą bo jeszcze kilka miesięcy temu nie miałam pojęcia , że można je formować
Mam jeszcze po jednej takiej mniejszej donicy i jednej całkiem malutkiej. Planuję w nich posadzić dwie trawy miskant morningligtht i dwie hortensje... Mam nadzieję, że razem to będzie wyglądało ładnie i elegancko...
Zaraz przystępuję do dalszych zmian;-D
Dziś raniutko wstałam do Jastrzębskiego OBI pojechałam z eM i zobaczcie co kupiłam, miałam zamiar do IKEA pojechać, ale wszystko co chciałam kupiłam w jednym miejscu... Teraz lecę poustawiĆ FOTKI ZROBIĆ i poddać waszej ocenie....
Witaj Franiu, odwiedziłeś mnie, a klonów pewnie nie zauważyłeś, mam ich sześć sztuk, ale są młode i giną na tle innych nasadzeń, trudno mi samej je gdzieś znaleźć na fotkach. Wyszukałam dwa
klon Shirasawy Aureum mały bo podgryzany przez nornice, przesadzony
Wiatm,..wiesz aż strach się wychylić po cięciu,ale zdaje się na Twoje fachowe "oko",może odrośnie i wybaczy mi moją profanacje,a może Ty coś poradzisz ?....przed.. ,...po pozdrawiam
Jola na moich parapetach już też wesolo się robi, a na Twój balkon wpadnę podziwiać bratki część moich zasiewów, reszta na górze, nie chce mi sie chodzić jutro tam sfocę
pomidorki
cerinte
jeżówki
tutaj cynie różne rodzaje
Ale tak se patrzę ze ten co ciachał te kulki to się zbytnio nie postarał , No musowo po nim poprawić . Moje kulki jedna w jedną pikne a tu taka ..... Jakaś krzywa