Kubusiowo
23:00, 19 mar 2012
Wiesz co? Późną jesienią to ja Cie chyba porwę na przeceny cebulowych, musisz ich posadzić na tym stoku co najmniej 2 tysiące.
No i dlaczego trzmielina Ci nie pasuje.
?
No i dlaczego trzmielina Ci nie pasuje.
Chyba durne pytanie zadałam
Hosty niestety nie bo tam jest słońce od 12do wieczora istna patelnia, za studnią myślę o kulach na pniu i zobaczę co jeszcze
Danusiu czyli im niżej tniemy tym nizsze krzaki mamy??
A mniej więcej jakiej wysokości mogą być pędy tegoroczne u hortensji limelight??
Niestety jeszcze jej nie posiada ale mam ndzieję że nniebawem będę się nią mogła pochwalić
Na nawozy jest za wcześnie, rośliny muszą wznowić wegetację, a teraz i tak nie pobiorą. Zmarnuje się.
Rzeźba mi się spodobała, jak ją zaaranżujesz? Jak mam coś do ogrodu to latam z tym i dobieram odpowiednie miejsce. Bardzo jestem ciekawa tej babki bez głowy, gdzie i z czym będzie stała. Ile za nią dałaś?
Wszystko mi się podoba, no może kosz trochę zbyt normalny jestAle reszta - super.
Tak wyglądało stoisko z tymi butami na Chelsea Flower Show
Była wanienka z wodą i pan stał w niej
![]()
![]()
Nadrobiłam sporo stron, spodobały mi się granatowe donice Deromy w linku.
A ta druciana donica też chyba fajnie wyglądałaby granatowa i postawiona obok innych granatowych.
Kopczyki z róż już bym rozgarniała i nie czekała do kwietnia, bo ciepło jest, wiosna przyszła wcześnie.
Kulkowanie dobrze idzie.
Róże pienne![]()
Przezimowały super