No joszki w kloszki, nie mogę już kwitnie, a moje stoją na balkonie i nawet listka nie pokazły chociaż maja nową ziemię ja się tak nie bawię Bogusiu co Ty robisz z fiołkami, że te listki takie błyszczące i zdrowo wyglądają u mnie też nie są brzydkie ale nie wyglądają jak Twoje za begonię ślicznie dziękuję a nabytki fajne i Annenke i Maruszka
Jest piękna .... Tak na początku kiedy zaczęłam myśleć o magnolii , to się bałam ,że to wielkie drzewsko .. A jak tu patrze do Ciebie Aniu , to widzę , że kompakta trudno ( chyba ) znależć ....
Taaak Gośku ... Mozga koniecznie w doniczce ..inaczej się rozlezie , gdzie tylko się da, a tak tworzy piękną kępkę ..., Ależ Ty masz pamięć .... Zazdraszczam
No nie wiem czy akurat wrotycz na opuchlaka?
Stosowanie wyciągu z wrotyczu
Aby uzyskać wyciąg z wrotyczu zalewamy 150 g liści 5 litrami wody. Pozostawiamy na 24 godziny a następnie odcedzamy. Wyciąg ten stosuje się aby ograniczyć występowanie mszyc i gąsienic. Pomocny jest przy zwalczaniu śmietki cebulanki, wgryzki szczypiorka, owocówki i rdzy.
Jak stosować : Rośliny opryskujemy nie rozcieńczonym wyciągiem, ale wyciąg powinien być gotowany Zbyszek wrzucę na priv
Madziu same ochy i achy przesyłam...cudnie masz w ogródku!!!
A ta trawka w tych szafirkach to co to...ja trawkowo jestem nie teges, a czekają mnie duże trawkowe zakupy...mus się podszkolić i popytać mądrzejszych w tym temacie.....
Pozdrawiam cieplutko.