Skula

Po pierwsze dziękuję za życzenia u mnie - bardzo to miłe. Ja Wam też życzę wszystkiego dobrego - spokojnych i pogodnych Świąt - pełne życzenia dla Ogrodowiczan zostawiłam w wątku życzeniowym
Po drugie nadrobiłam zaległości u Ciebie a nazbierało się

Oglądanie tych Twoich kiełbasek w postny Wielki Piątek to było wyzwanie powiem Ci

Ekstra
Trawki Ci ładnie zaczynają. Leszczyna wygląda na ok - taka pokręcona - bardzo ładna. Dereń kanadyjski - ach, och, ach

zamarzyłam o nim i kupiłam w tym roku - ale o tym jakie mi przyszły sadzonki z internetowego sklepu to ja się może nie wyrażę... bo święta niedługo i nie należy sie denerwować... Dosłownie po trzy obcięte na świeżo gałązki wetknięte do świeżej ziemi w doniczce. Masakra. Dwa widzę, że się przyjęły, ale jedna "sadzonka" już odpadła.... Pomińmy to milczeniem - idą święta... lalalala... Zresztą - popatrz sobie tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3652-ogrod-cioci?page=841 - od nich kupiłam na szczęście nie tyle co Gosia - ale jakość własnie taka...
Wianek sam popełniłeś - to ja jestem pod wrażeniem

Ty Krzyś to faktycznie takie Koło Gospodyń Wiejskich - śpiewa, tańczy, recytuje... Ale to bardzo fajne jest i fakt że podoba Ci się kucharzenie jest rewelacyjny i to że lubisz dom i to co "koło domu" też jest bardzo fajne. Noooo.... może jesteś trochę niepokorny ogrodowiskowo

ale przecież nie można mieć wszystkiego
Jaszczur świetny - ja też chcę jaszczura.... Sporo ogrodowiczan ma ja jaszczury...
Pozdrawiam serdecznie cały "tandem Skula". Wszystkiego dobrego.