Ja też zdanie zmieniłam.. i twierdzę, że forsycje mus mieć... bo skąd mam wiedzieć kiedy róże ciąć
Zawsze można kupić forsycje odmiana Maluch. W odróżnieniu od zwykłej forsycji (też ileś odmian) ma bardzo ładne liście. Tylko mój maluch strajkuje, ale to chyba moja wina, bo ja go nigdy nie cięłam...
W tym roku zakwitła gałązka która rok temu testowo uciachałam..
Nie mogę znaleźć lepszych fotek.. listki ma szpiczaste i drobne..
Gosiu witam
mój ogród to maleństwo w porównaniu do Twojego cuuuuuuuuda powoli próbuję jednak go zagospodarować
dziś posadziłam kilka cebul lilii i 2 pacioreczniki oraz wyrywałam chwasty
kilka zdjęć z dziś
exotic empor z Biedronki niedługo zacznie kwitnąć
Lubię na forum "Matyldo", bo przynajmniej wiem, że to do mnie i nie muszę się zastanawiać a jeśli ktoś pisze "Aniu" to się zastanawiam bo przecież na stronie jeszcze 3 inne się wypowiedziały więc różnie to może być, a nóż widelec się wygłupię
Ale zobacz jaka ja monotematyczna jestem ... ciągle o tych fiołkach nawijam i dziś i ostatnio....
Miło mi że przejrzałaś mój wątek... nieźle mnie połechtałaś tymi pochwałami.
super ta cegła wygląda a ile pracy to kosztowało szok efekt ceglany bardzo mi się podoba u mnie Grembosiu na obrzeżach to chyba ta dłuższa cegła już się kruszy bo ze starego babcinego budynku u mnie to amatorka u ciebie to majstersztyk normalnie Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedzinki Miłego