Potworze wklejam zdjecia z dzisjeszego spotkania. Aktywowałabyś wątek zwłaszcza w kwestii porad dot. Oprysków, o cięciu nie wspomnę
zdjęcia Pszczółki z naszgego dzisiejszego spotkania
Od lewej: Aga Wieloszka, Justyna Stychaz, Ewa Pszczołka, Marzena Madżenka, Madzia Noemi, Gabisia z Ogrodu dla roślin o mocnych nerwach, Irenka z Miłkowa
Gabisiu wklejam zdjęcia Pszczółki z naszego dzisiejszego spotkania. Czekam na fotki paleniska.
Od lewej: Aga Wieloszka, Justyna Stychaz, Ewa Pszczołka, Marzena Madżenka, Madzia Noemi, Gabisia z Ogrodu dla roślin o mocnych nerwach, Irenka z Miłkowa
I ja wklejając zdjęcia ze spotkania upraszam się o fotki
zdjęcia Pszczółki z naszgo dzisiejszego spotkania
dziś piękne słoneczko, gdyby nie wiatr byłoby naprawdę cieplutko cebulowe rosną jak szalone... roże, tawuła, lilak i wiele innych w pąkach, a pigwowiec... w pąkach kwiatowych
Madziu przesyłam zdjęcia Pszczółki z naszego dzisiejszego spotkania. Milego dnia zyczę w przerwie na cięcie
Irenko buziaki przesyłam i zdjęcia Pszczółki z naszgo dzisiejszego spotkania
Ewo wielkie dzięki, ze uwieczniłaś nasze spotkanie. Dałaś radę wynurzyć się z obłoku kurzu, aby wysłać zdjęcie! Kofam
W przerwie obiadowej na cięcie żywopłotów wklejam zdjęcie z dzisiejszego wypadu Grupy Wrocławskiej na giełdę kwiatową. Fotki zakupowe potem, teraz nasze uśmiechniete facjaty w trakcie śniadanio-kawy w
Ikea
Dziękuję Dodam, że nawet byłyby podlane bo u mnie pada ...
A humor dziś dopisuje, bo kończy się remont i moja wymarzona kabina już stoi, a w niej młody
fachowiec
A poza tym M. kupił mi takiego dobrego pączka, że teraz żałuję, że zamówiłam tylko jednego ...
Miałam siać ziółka, ale skupić się nie mogę, bo ciągle zerkam na łazienkę jak postęp prac
A jeszcze nasionka lobelii czekają w kolejce U Bogusi z Zacienionej już wzeszły ..