która kompozycja jest lepsza?
czerwona żurawka żółty cyrysik "Filifera Aurea Nana" a pomiędzy turzyce buchanana.
druga propozycja pomarańczowa żurawka lub trzmielina "emerald'n'gold" zielone tuje lub bukszpany i w środek turzyce. Proszę o radę i sugestie
Fotki wiewiórek superaśne... i zrobić 3 na jednym foto to sukces.. tak potrafi tylko Bogdzia... czytałaś jej wierszyk??? Tu masz link.. po protu rewelacja.. bajka o wiewiórkach
Co to może być, proszę o poradę. W zeszłym roku o tej porze też było, w ogrodniczym sprzedano mi jakis specyfik do pryskania, nie bardoz działał, wkurza mnie to i obrzydza, bo włazi do domu nawet przez zamkniete okna, kratkami entylacyjnymi i siedzi na oknach. Wyglada jak miniaturka czerwonego pajaka. JAk to zwalczyć, a może czymś odstraszyć, mam dwójkę małych dfzieci, proszę o pomoc.
Aby owoce nie były robaczywe trzeba stosować opryski przeciwko owocówce śliwkóweczce. Ważne, czy owoce są smaczne, kiedy nadają się do zbioru. Jeśli nie zależy Ci na owocach a jedynie na cieniu, to nie tnij w ogóle.
Z cięciem starych śliw postępuje się ostrożnie. Poczytaj tu
Kasiu, kwiatuszek będzie jak talala, przecież widać, jak ty możesz mieć wątpliwości,, moja Genie, też wyglądała na pąka liściowego, jak się zaczął rozwijać miałam zwątpienie, Kasiu moje gratulacje, jesteś chyba jedyna z Black Tulip na ogrodowisku
mektarynka i migdałek pięknie kwitną i super fotki cyknęłaś
Magnolie pośrednie, które najpóźniej wchodzą w okres kwitnienia i są jeszcze w pąkach cieszą mnie najbardziej, bo mogę cieszyć się ich kwiatami wkrótce po tych, które już przekwitną
A se zgapiaj... nazwy nie podawałam, ale być może jest to TULIPAN CORSAGE .. kolor pasuje i reszta. Takie też kupowałam... miały być gdzie indziej,. ale tam są inne.. wiec może to te